New York – Dag 4: Central Park, Natural History og Chinatown

Vi er blevet helt glade for at bo i byen New York. Der er en rigtig god atmosfære, og overalt hvor man går er man omgivet af smukke og særprægede bygninger. Vi bor i Chelsea nær the High Line parken, og hver dag finder vi os en lille hyggelig morgenmadscafe inden, at vi begiver os ud på eventyr. I dag stod der Central Park, Museum of Natural History og Chinatown på skemaet. Læs også om vores øvrige dage i New York: Dag 1 med 9/11 memorial og Times Square – Dag 2 Gudstjeneste i Harlem og sightseing i Brooklyn – Dag 3 Kabelbane, Central Park og Musical – Dag 5 Rockefeller Center og Frihedsgudinden

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

Central Park

I dag fik vi udforsket den vestlige del af Central Park i området omkring Museum of Natural History. Vi brugte en hel del timer i parken hvor vi nød noget middagsmad og fik slikket os lidt sol. Læs også vores tips til gode aktiviteter i Central Park >

image

Museum of Natural History

WOW jeg er imponeret. Jeg er helt vildt imponeret over dette museum og dets store dinosauer udstilling. Det er utroligt så meget viden der er samlet omkring nogle dyr der uddøde for så mange tusinde år siden, og det er imponerende, at så mange store dinosauere står intakte og fremme til fremvisning. Jeg har tidligere begejstret nævnt dinosauer-udstillingen på Museum of Natural History i London, men den blegner lidt i forhold til museet i New York. I billetsalget bestemmer du selv din indgangspris. Den anbefalede pris er $22 pr person, og så er det op til den enkelte hvor meget man vil betale.

Her kan du købe billetter til Natural History Museum

museum of natural history new york

Chinatown

Sidst på dagen endte vi med at tage ind i Chinatown, blot for at se kulturen, menneskene og facadernes skiltning der skifte omkring os. Overalt var der pludselig kinesiske tegn, markeder med frugt og grønt samt kinesiske specialiteter.

chinatown new york

Suckerbit

I West Village ligger der en skandinavisk slikbutik hvor man kan lave sig en pose bland-selv-slik. Dette benyttede vi os naturligvis af. Prisen pr. halvkilo var naturligvis ret dyr eftersom at alt slikket var importeret fra de skandinaviske lande. Foruden slik, havde butikken også et lille udvalg af skandinaviske specialiteter, som ellers kan være svære at finde i New York. F.eks. sælger de Remoulade og Marabou chokolade.

image

 

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

1 Comment

Skriv en kommentar