Da jeg malkede en ko på Churchills Farm

At malke en ko var ikke en af de ting jeg havde forventet at prøve på min tur til Australien, men ikke desto mindre blev dette scenarie aktuelt da vi besøgte Phillip Island i Victoria.

Malke ko australien

Da vi var i Australien valgte vi at besøge øen Phillip Island for dets store udvalg af aktiviteter. Der var flere forskellige pakkeløsninger at vælge imellem, hvoriblandt vi valgte at en pakke, hvor vi kunne besøge Churchills Farm, en koalapark samt Pingvinparaden.

Churchills Farm var oprindeligt ikke en af vores højeste prioriteter, og hvis ikke det havde været med i pakkeløsningen med disse tre aktiviteter havde vi garanteret valgt det fra. Men faktisk endte det med at blive en rigtig fin oplevelse.

Rundt på gården var der hele dagen arrangeret forskellige aktiviteter. Du kunne se en fåreklipning, ride på en hest, malke en ko og meget andet. Og på en eller anden måde fik jeg forvildet op på den lille skammel, hvor jeg blev bedt om at malke koen. Lidt udfordrende for en bypige, der aldrig har stået tæt på en ko – men med assistance fra en dygtig farmer fik vi sammen malket koen.

HAR DU PRØVET AT MALKE EN KO? ELLER HAR DU VÆRET PÅ FARMSTAY?

Skriv en kommentar