Champions League fodbold: FC Barcelona mod Bayer Leverkusen

Hvis man som mig har en stor interesse i at følge med i sportens verden, så ved man at uanset sportsgren, så er der bare visse turneringer der er større end andre. Når vi snakker fodbold er det selvfølgelig Champions League turneringen der udover EM og VM slutrunder er det største. Det er her alle de største hold deltager og den eneste måde hvorpå de største hold fra de respektive lande kan møde hinanden med noget spil.

barcelona_fodbold-2

Champions League fodbold i Barcelona

Jeg tog til Barcelona for at overvære kampen mellem FC Barcelona og Bayer Leverkusen fra Tyskland. Dette var mit første besøg på Camp Nou i forbindelse med en fodboldkamp. Camp Nou er et af verdens største stadions, og uanset om man er barca-fan eller ej kan man ikke undgå at blive lidt imponeret over dette kæmpemæssige stadion. Jeg har tidligere besøgt stadion med rundvisning og museums tur men der er bare ikke noget der slår den ægte stadionoplevelse når bolden ruller.

FC Barcelona mod Bayer Leverkusen

Champions league hymnen brager ud af højtalerne lige op til kampstart og man kan ikke undgå at få lidt kuldegysninger. Den betyder bare noget for fodboldelskere. FC Barcelona er ikke en klub med tusindvis af fanatiske fans på tribunen, men alligevel er stemningen i top. Den larm der bliver lavet ved hver eneste lille kendelse der går mod Barca må kunne skræmme både dommer og modstander bare en lille smule.

Kampen endte 2-1 til FC Barcelona efter to hurtige scoringer ca. ti minutter før tid. Før det havde Leverkusen spillet en flot kamp og været foran siden midten af første halvleg. Men det er Champions League, stedet hvor de bedste hold optræder, og man må sige Barcelona lige fik skruet op for tempoet og vendt kampen på hovedet. Derfor er Champions League noget særligt. De helt store hold, med de helt store stjerner, er bare kampene hvor alt kan ske ud af ingenting.

barcelona_fodbold2-2

Køb billetter til en kamp på Camp Nou

Hvis du ønsker at købe billetter til en fodboldkamp med hjemmeholdet FC Barcelona, kan dette gøres på deres officielle hjemmeside: www.fcbarcelona.com – men der findes også et hav af andre hjemmesider hvor billetterne kan købes. Priserne varierer meget alt efter hvilken kamp og hvilke pladser man ønsker. Ved bestilling via den officielle hjemmeside kan man selv bestemme sine pladser, hvilket er praktisk. Til gengæld har jeg hørt at det kan være svært at finde sammenhængende pladser, idet størstedelen af pladserne er optaget af medlemmer med sæsonkort. Mange af disse pladser frigives som regel op til kampen. Det er derfor også muligt at købe sine billetter ved billetlugen inden kampen. Her er priserne de samme som på hjemmesiden.

Ønsker du at købe billetter til de helt store ligakampe mellem Real Madrid er det stort set umuligt at købe via deres hjemmeside. Her anbefales det at du køber dig en fodboldrejse, hvor du køber det som en samlet pakke. Men selv her skal man være hurtig.

Besøg Camp Nou

Det er også muligt at besøge Camp Nou på en dag hvor der ikke spilles kamp. Her kan du komme ind og se det imponerende stadion samt det fine museum, som afbilleder FC Barcelonas triumfer, og hylder holdet. Book dine billetter her >

2 Comments

 • Hej og tak for jeres rigtig god guide!
  Nu skal jeg til barcelona i påsken og er KÆMPE FC Barcelona fan. Mens jeg er dernede, spilles der champions league fodbold (barca vs roma) og vil virkelig gerne se den. MEN min kone og jeg rejser rejser med vores 3 ½ måneders baby.Nu ved jeg godt, at der nok er for meget larm til sådan en kamp, men fraråder I at jeg ser kampen med min 3 ½ måneders baby i camp nou,?
  På forhånd tak!

  • Godt spørgsmål :-) Jeg tror lidt at det er et spørgsmål der skiller vandene. Vi har aldrig selv haft en baby med til fodbold, så jeg vil blot give dig min holdning til det :-)

   Når jeg f.eks. læser på nettet i forskellige forums er der flere der siger at de ikke ville tage deres baby med til fodboldkampe pga. meget larm, som du også selv nævner. Her tænker jeg at man kan rådføre sig i billetsalget om ikke man kan få nogle mere familievenlige pladser, så man ikke sidder lige klods op ad en gruppe støjende Barca-fans. Og så ville jeg være forberedt på, at jeg muligvis ikke fik det store ud af fodboldkampen. For man kan virkelig ikke planlægge hvordan en så lille baby sover og spiser, så der kan altid ske noget uventet.

   Vi har selv snakket om hvorvidt vi ønsker at medbringe vores børn til en fodboldkamp i udlandet (i det Kris ville elske at komme ud og se nogle af de store kampe), og vi har egentlig valgt at vente lidt endnu. Men nu har vi også TO BØRN – en baby og en toårig. Og vores valg er mest baseret på at vi så vidt muligt gerne begge to vil have hænderne fri og se kampen.

   Men jeg er nu overbevist om at det sagtens kan lade sig at gøre at medbringe en baby, hvis man bare planlægger omkring det :-)

Skriv en kommentar