Barcelona

Champions League fodbold: FC Barcelona mod Bayer Leverkusen

Hvis man som mig har en stor interesse i at følge med i sportens verden, så ved man at uanset sportsgren, så er der bare visse turneringer der er større end andre. Når vi snakker fodbold er det selvfølgelig Champions League turneringen der udover EM og VM slutrunder er det største. Det er her alle de største hold deltager og den eneste måde hvorpå de største hold fra de respektive lande kan møde hinanden med noget spil.

IMG_9125

Champions League fodbold i Barcelona

Jeg tog til Barcelona for at overvære kampen mellem FC Barcelona og Bayer Leverkusen fra Tyskland. Dette var mit første besøg på Camp Nou i forbindelse med en fodboldkamp. Camp Nou er et af verdens største stadions, og uanset om man er barca-fan eller ej kan man ikke undgå at blive lidt imponeret over dette kæmpemæssige stadion. Jeg har tidligere besøgt stadion med rundvisning og museums tur men der er bare ikke noget der slår den ægte stadionoplevelse når bolden ruller.

FC Barcelona mod Bayer Leverkusen

Champions league hymnen brager ud af højtalerne lige op til kampstart og man kan ikke undgå at få lidt kuldegysninger. Den betyder bare noget for fodboldelskere. FC Barcelona er ikke en klub med tusindvis af fanatiske fans på tribunen, men alligevel er stemningen i top. Den larm der bliver lavet ved hver eneste lille kendelse der går mod Barca må kunne skræmme både dommer og modstander bare en lille smule.

Kampen endte 2-1 til FC Barcelona efter to hurtige scoringer ca. ti minutter før tid. Før det havde Leverkusen spillet en flot kamp og været foran siden midten af første halvleg. Men det er Champions League, stedet hvor de bedste hold optræder, og man må sige Barcelona lige fik skruet op for tempoet og vendt kampen på hovedet. Derfor er Champions League noget særligt. De helt store hold, med de helt store stjerner, er bare kampene hvor alt kan ske ud af ingenting.

fodbold_champions_league

Køb billetter til en kamp på Camp Nou

Hvis du ønsker at købe billetter til en fodboldkamp med hjemmeholdet FC Barcelona, kan dette gøres på deres officielle hjemmeside: www.fcbarcelona.com – men der findes også et hav af andre hjemmesider hvor billetterne kan købes. Priserne varierer meget alt efter hvilken kamp og hvilke pladser man ønsker. Ved bestilling via den officielle hjemmeside kan man selv bestemme sine pladser, hvilket er praktisk. Til gengæld har jeg hørt at det kan være svært at finde sammenhængende pladser, idet størstedelen af pladserne er optaget af medlemmer med sæsonkort. Mange af disse pladser frigives som regel op til kampen. Det er derfor også muligt at købe sine billetter ved billetlugen inden kampen. Her er priserne de samme som på hjemmesiden.

Ønsker du at købe billetter til de helt store ligakampe mellem Real Madrid er det stort set umuligt at købe via deres hjemmeside. Her anbefales det at du køber dig en fodboldrejse, hvor du køber det som en samlet pakke. Men selv her skal man være hurtig.

You Might Also Like

No Comments

Skriv en kommentar