Carols by Candlelight på Coogee Beach

For få år siden tilbragte vi december måned og dermed også julen i Sydney. Og på trods af varmen lykkedes det os nogenlunde at komme i julestemning. Det var dog kun ved at jagte enhver form for julestemning der var at finde. Blandt andet deltog vi i Carols by Candlelight.

Carols by Candlelight

Vi deltog ved Carols by Candlelight på Coogee Beach i Sydney. Carols by Candlelight er en typisk Australsk tradition, som går ud på at man mødes til en slags julekoncert, hvor der bliver sunget julesange af dygtige australske kunstnere.

Folk kommer hinanden ved og sidder på græsplænen foran scenen, som var det en festival. Ved koncerten deltog rigtig mange børnefamilier, der sad på deres tæpper med snaks og hygge. Hvilket er typisk Australien – de elsker nemlig at holde picnic!

Carols by Candlelight

Som navnet Carols by Candlelight antyder, så bliver disse julesalmer sunget til stearinlysenes skær – eller faktisk var det i dette tilfælde elektriske lys. Det er muligt at købe de små elektriske lys til $2, som kan tændes når mørket falder på. Koncerten lyses derved op, og det er et smukt syn. Vi havde som sagt fornøjelsen af at deltage ved Carols by Candlelight ved stranden i Coogee, hvor hele stranden blev lyst op af de elektriske lys, og hvor julestemningen spredte sig med lyden af hyggelige julesalmer.

Carols by Candlelight

Hvis du er i Sydney i julen kan det klart anbefales at deltage ved en af disse julekoncerter, hvor man rigtig kan mærke julestemningen. Der bliver afholdt masser af disse koncerter rundt omkring i Sydney, så det gælder blot om at finde en koncert nær dig. Vi har tidligere skrevet et indlæg om, hvordan man kan finde de bedste events i Australien – her kan i helt sikkert finde lokationer for hvor og hvornår der afholdes Carols by Candlelight i nærheden af dig.

 

Har du deltaget ved Carols by Candlelight?

Skriv en kommentar