Campister på Birkhede Camping

Så blev vi sørme campister. Vi tilbragte en nat på Birkhede Camping i et stort rummeligt luksustelt. Det er ikke en ferieform vi tidligere har gjort så meget i – ja faktisk var dette vores første campingtur i Danmark – hvilket også er årsagen til at det nu er første gang vi skriver herom.

S P O N S O R E R E T

Birkhede_camping_1-2

At bo i luksustelt

Og hvad vil det nu sige at bo i et luksustelt på Birkhede Camping? Man får udleveret et udslået telt der er fuldt møbleret med sovepladser, et lille tekøkken samt siddepladser hvor man kan sidde og spise og hygge sig om aftenen. Så egentlig har teltet alt hvad man skal bruge – man skal blot medbringe lidt sengetøj hjemmefra samt håndklæder hvis man ønsker at gøre brug af deres badefaciliteter. Herudover er det blot at møde op og at nyde gavn af de mange faciliteter.

Campingvogn og hytter

Birkhede Camping er dog primært for campister i campingvogn og egne telte. Man kan både medbringe sin egen campingvogn eller leje en på pladsen. Der tilbydes el-tilslutning, kabeltv samt internet på alle pladser. Herudover er der mulighed for at leje en hytte eller et værelse med toilet og bad. Så mulighederne er mange.

Birkhede_camping_2-2

Faciliteter på campingpladsen

  • Madlavning: Der er mulighed for at benytte sig af et stort fælleskøkken samt en fællesgrill. Herudover finder du en bålplads for foden af campingpladsen nær Knudsø. Husk at der også er mulighed for at benytte sig af pladsens butik og grillbar.
  • Badefaciliteter: Her findes der bad og toilet 2 i pladsens 2 servicebygninger. Her finder du også en pusleplads til de helt små.
  • Vaskeri: Her er både vaskeri til diverse snavsetøj, men også hvis cyklen, bilen eller campingvognen har brug for lidt kærlig pleje.

Birkhede_camping_3-2

Aktiviteter for alle på Birkhede Camping

Hos Birkhede Camping er der masser af aktiviteter for hele familien. Først og fremmest er der et lille badeland med 2 udendørs pools samt vandrutsjeebane og masser af liggestole. Herudover indbyder campingpladsens beliggenhed ud til Knudsø også til aktiviteter til vands. Du kan f.eks. leje en kano eller en robåd. Der er også mulighed for at fiske eller for at tage sig en dukkert i søen som desuden har egen badebro.

For legebørnene er der hoppepuder, mooncars, en multibane med kunstgræs, en god legeplads samt flere forskellige legerum og opholdsrum. For de naturglade er der mulighed for at vandre rundt på de nærliggende stier, at tage en cykeltur og meget mere.

Birkhede_camping_4-2

Er campinglivet noget for os?

Ret skal være ret – det er brandhyggeligt at bo i telt. Særligt for børnefamilier, hvor børnene frit kan lege sammen rundt omkring på campingpladsen. Og så passede campinglivet hos Birkhede Camping helt perfekt ind i programmet på en aktiv ferie i Søhøjlandet. Så selvom at vi måske ikke er de de mest ivrige campister, så kommer vi gerne tilbage når vores datter Andrea bliver lidt ældre og kan få lidt ud af de mange aktiviteter samt leg med andre børn på pladsen.

Birkhede_camping_5-2

 

Elsker du at campere? Og har du besøgt Birkhede Camping?

Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Søhøjlandet, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar