Busch Gardens forlystelsespark

Hvis man har lidt hang til lidt action på ferien, er det altid godt at tage i en forlystelsespark. Herhjemme har vi bl.a. tivoli og flere sommerlande, men USA må nok tage æren for at have de fleste rollercoasters. Busch Gardens i Tampa, Florida, er blandt de mest populære parker i USA.

busch gardens

Forlystelser og zoo

Parken skiller sig lidt ud fra mængden ved at være en forlystelsespark kombineret med zoo. Det er faktisk utroligt lækkert at kunne tage et afbræk fra de mange rollercoasters og andre vilde forlystelser, med en togtur på “savannen”, eller fodring af kænguruer. Tigere, orangutang og alligatorer er blandt nogle af de dyr der også kan opleves. Du kan gå rundt og se mange af dyrene, og andre ser du bedst ved at tage på parkens togtur eller ved at booke en safaritur.

Action er i højsædet i Busch Gardens

  • 5 store rollercoasters og en ny på vej, hvoraf rutchebanen Kumba har et af verdens største vertikale loops hvormed du får 3 sekunder med absolut vægtløshed.
  • Et tårn med frit fald. Denne hedder Falcon’s Fury og har Nordamerikas højeste fritfald fra en fritstående forlystelse.
  • 3 gode vandforlystelser, hvor man ikke skal regne med at komme ud med tørt tøj. Men med temperaturer på 30+ grader stort set altid, kan det være forfriskende med vandforlystelserne.

Alt dette gør at Busch Gardens er et besøg værd. Derudover kommer flere andre stille og rolige forlystelser hvor alle aldre kan være med.

Et par gode råd til at få det meste ud dagen

  • Parkens p-plads åbner 30 min. før parken. Ankom gerne der, så er der også tid til at købe billetter og komme først i køen til et par rutschebaner.
  • Køb queue pass så du kommer foran i køen på alle de største og mest populære forlystelser. Det er pengene værd!
  • Hvis du gerne vil opleve alle rutchebanerne: Start med rutchebanen der ligger længst væk – Kumba – og arbejd dig hen mod indgangen. Hermed undgår du kø både først og sidst på dagen.
  • Og hvis muligheden er for det: planlæg dit besøg til en hverdag.

 

2 Comments

  • Den forlystelsespark + zoo kommer helt klart på min liste over ting, man bør se ved et besøg i Florida! Hvem ved, hvor jeg kommer hen i fremtiden… :)

    • Der var i hvert fald fyldt med aktiviteter til alle aldre.. Om du så var til de store rutchebaner, eller om man er afsted som en børnefamilie.. Og fedt at der også var zoologisk have :-)

Skriv en kommentar