Bridgewalk på Lillebælt

Sikke en oplevelse! Vi var for nyligt ude på denne hårrejsende oplevelse henover Lillebælt, der gav os et sug i maven. Bridgewalk Lillebælt er en spritny attraktion med kun et enkelt år på bagen. Hermed giver Den Gamle Lillebæltsbro dig nu muligheden for at få en helt unik oplevelse, som du kun kan få ganske få steder i verden.

bridgewalk lillebælt 1

bridgewalk lillebælt 2

Om Bridgewalk oplevelsen

På denne Bridgewalk henover Den Gamle Lillebæltsbro vil du kunne mærke suget i din mave samt suset i dit hår mens du langsomt men sikkert bevæger dig op på broens 60 meters højde. Vi var i alt 20 personer der skulle op på broen, hvilket er det maksimale antal pr. tur. Da der er begrænsede billetter pr tur anbefales det at du booker din billet på forhånd på www.bridgewalking.dk.

Turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning, og undervejs gøres der flere stops hvor jeres guide vil fortælle jer om Den Gamle Lillebæltsbro, lidt om hvad i kan se i det fjerne, samt en masse andre gode historier. Guiden vil desuden benytte en lille radio, som han vil snakke til jer i undervejs. Turen varer som 2 timer, og tiden flyver afsted fordi at man har travlt med at nyde udsigten og med at høre de mange fortællinger.

Hvad med billeder?

Man vil jo som oftest gerne have muligheden for at kunne forevige sine oplevelser med et par billeder. Men det er ikke tilladt at have kameraer og andre løsdele med op på broen. Heldigvis er der tænkt på det, og din guide vil sørge for at tage et par gode billeder af dig undervejs. Disse billeder kan du efterfølgende gå ind og finde og downloade fra deres hjemmeside ganske gratis.

bridgewalk lillebælt 4

Sikkerheden på Bridgewalk Lillebælt

Vi mødte op på velkomstcentret, hvor vi blev taget godt imod og fik vejledning omkring turen der ventede os. Vi blev alle iført en grå heldragt samt et bælte med en radio (hvorpå du kan høre guiden undervejs) samt en sikkerhedssele, der kobles til et sikkerhedssystem og gør at du til enhver tid har sikkerheden i top på turen.

Der er nogle få sikkerhedshensyn man skal tage højde for når man skal ud på bridgewalk. Først og fremmest er det ikke tilladt at medbringe løsdele på turen. Heriblandt nøgler, telefoner og kameraer og hvad der ellers kunne falde af undervejs. Du bliver ligeledes bedt om at iføre dig lukkede sko, og af sikkerhedshensyn skal alle gæster være over 140 cm høje.

bridgewalk lillebælt 3

bridgewalk lillebælt 6

Hvad hvis man har højdeskræk?

Man skal helst ikke have for meget højdeskræk når man begiver sig ud på en bridgewalk. Selvfølgelig er det sundt nok at kunne mærke adrenalinen, men hvis du er panisk angst for højder – græder og klamrer sig til muren – er dette måske ikke det rette valg.

Personligt er højder som oftest en udfordring for mig (læs også vores indlæg om frygt), men da jeg elsker at bryde mine egne grænser var der ingen vej tilbage. Vores guide spurgte os alle om der var nogen der led af højdeskræk, hvor jeg som den eneste måtte række en hånd i vejret. Han fortalte mig at vi kom op på et plateau halvvejs oppe, hvor folk med overvejende højdeskræk kunne nå at springe fra, hvis højderne alligevel blev for meget.

Heldigvis valgte jeg at tage hele turen med, og selvom at jeg på størstedelen af turen ikke turde kigge ud over vandet samtidigt med at vi gik fremad på gangbroerne var det det hele værd. Undervejs gjorde vi nemlig flere stops hvor jeg fik rigelig mulighed for at nyde udsigten, og jeg kunne mærke at jeg blev mere og mere modig med tiden oppe i højderne.

bridgewalk lillebælt 5

bridgewalk lillebælt 7

Har du prøvet en bridgewalk? Og kunne du finde på at tage turen henover broen?

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Middelfart af Visit Middelfart, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar