5 børnevenlige aktiviteter i Amsterdam

Amsterdam er kendt for Red Light District og de snuskede Coffee Shops, men her er også masser af børnevenlige aktiviteter at give sig i kast med. Så hvadend du rejser med børn eller bare har et indre legebarn bør der helt sikkert være noget der vækker din interesse. Amsterdam er en skøn destination for børn i alle aldre, og vi har her sammensat nogle af de mange muligheder der er for at skabe de perfekte rammer for en børneenlig ferie i Amsterdam.

amsterdam kanalrundfart

1. Kanalrundfart

Det første du bør gøre når du ankommer til Amsterdam er at springe på en af de mange færger, der bringer dig på en kanalrundfart i byen. Dette er en skøn måde hvorpå i får set byen. De fleste børn vil elske at sejle på kanalerne, og undervejs vil i se masser af sjove broer, bygninger og meget mere.

2. TunFun

Lad børnene bruge nogle timer på den indendørs legeplads TunFun. Der er fyldt med sjove aktiviteter, hvor børn i alderen 1-12 år kan være med. Der er aktiviteter som børnedisko, hoppeborg, rutchebaner, boldrum, indendørs fodboldbane, trampoliner og meget mere.

3. Artis Zoo

Denne zoo er en af de ældste zoologiske haver i Europa og kan dateres tilbage til 1838. Haven rummer såvel som den zoologiske have også et aquarium, en botanisk have, et planetarium samt zoologisk og geologisk museum. Der er altså rigeligt med aktiviteter før børnene.

4. Tag på museum

Amsterdam har en del børnevenlige museer i kan prøve. F.eks. kan i udforske de mange videnskabelige aktiviteter på Science Center Nemo. Eller hvad med at tage på en skattejagt på Van Gogh Museet. Her kan i også være med til at skabe jeres helt egne kunstværker.

5. Vondelpark

Hvert år besøger mere end 10 millioner mennesker Vondelpark i Amsterdam. Parken har flere gode legeområder, open-air teatre med gratis børneshows onsdag eftermiddage. Og sidst men ikke mindst bør i lægge vejen forbi Snoephuise (slikhuset), hvor du bør prøve en Dutch Pannekoek (pandekage)

 

Kunne du overveje at tage på ferie i Amsterdam med dine børn?

Skriv en kommentar