Bloggen er nomineret

Opdagelse.dk er endnu engang nomineret til en pris. Og denne gang skal vi bruge jeres hjælp, da prisen tildeles bloggen med flest stemmer. Og faktisk har vi brug for et mindre mirakel da vi allerede nu er håbløst bagud. Afstemningen startede nemlig i starten af december, men vi skriver først om det nu, da der har været fokus på julen på bloggen i december måned. Der er dog stadig håb for afstemningen afsluttes først til februar. Så skynd dig gerne ind og giv os din stemme.

Portugal Jeronimos

Prisen vi er nomineret til er: Sparpedia’s Saving Blog Awards, som er en pris der lægger vægt på gode sparetips. Nu er opdagelse.dk godt nok en rejseblog og ikke en spar-penge-blog, så vi tager det som et stort skulderklap for de få indlæg vi har skrevet omhandlende gode sparetips. Vi har derfor også valgt at have lidt ekstra fokus på netop sparetips her frem til afstemningens afslutning. For vi kan sagtens se fidusen i at have nogle flere rejserelaterede sparetips.

Vi er i alt 9 nominerede blogs fra Danmark, Sverige og Norge. Så uanset om du ønske at stemme på vores blog eller ej burde det være muligt at finde lidt inspiration til at spare lidt penge – måske til den næste rejse.

 

Skriv en kommentar