Besøg ved Labyrinthia

Labyrinthia ved Silkeborg er en oplagt forlystelse for dig og familien. Her finder du flere forskellige labyrinter i forskellige sværhedsgrader og størrelser, og der lægges hermed op til en dag hvor du giver dig selv en ordentlig omgang hjernegymnastik.

Labyrinthia

Ikke kun for børn

Vi havde ikke vores datter med, da hun endnu er alt for lille til at kunne få noget ud af dagen, men det er helt sikkert et sted vi sagtens kunne overveje at tage hende med på et senere tidspunkt. For det er oplagt at tage i Labyrinthia med sine børn, da der er masser af plads til leg og læring. Og det var tydeligt, at det var en attraktion der tiltrak mange børnefamilier.

Men Labyrinthia er IKKE kun for børn. Kris og jeg brugte nogle hyggelige timer her, hvor vi hele vejen igennem udfordrede hinanden i hvem der kom først igennem labyrinterne. Behøver jeg at sige at jeg vandt overlegent?

Labyrinthia

Labyrinterne hos Labyrinthia

Hos Labyrinthia finder du flere forskellige labyrint-typer. Først finder du den klassiske 3D labyrint, som er en labyrint bygget op af bræddevægge (Se det øverste billede i dette indlæg). Dette er Europas største 3D labyrint med et areal på hele 1300 m2. Inde i labyrinten skal du finde de 8 kontrolposter, som leder dig igennem hele labyrinten, og som er en sjov ekstra gimmick for dig der konkurrerer mod din bedre halvdel i at udføre labyrinten først. Når labyrinten er gennemført (den tager normalt 30-45 min) kan du få udleveret et diplom.

labyrinthia-2

Du kan også prøve kræfter med vandlabyrinten, som er en 2000 m2 stor labyrint. I denne labyrint gælder det om at finde ind til midten og tilbage igen uden at blive våd. Dette kan vise sig at blive lidt af en udfordring, for på din vej ind i labyrinten skal du igennem 12 vandporte, som muligvis sprøjter med vand når du nærmer dig. Vandportene er computerstyrede, men der er også mulighed for at hente en app, der kan styre hvornår vandet starter i de forskellige porte – til stor morskab for Kris der “legede” med de stakkels uviddende pensionister.

Herudover er der en colour maze, Balance labyrint, en minilabyrint, en hundelabyrint samt to historiske labyrinter.

labyrinthia-1

Kryptotek og shop

Men dagen er ikke slut bare fordi at du har gennemført de udendørs labyrinter – for indendørs er der et væld af spil og lege i form af form af forskellige labyrinter med mere. Så slå jer ned ved en af de mange borde og udforsk de mange hyggelige spil. Labyrinthia har også tilknyttet en god shop med diverse souvenirs og spil, som man kan få med sig hjem.

Har du besøgt Labyrinthia? Eller andre af de danske labyrinter?

Save

Save

Skriv en kommentar