Bag rattet i en Lamborghini

Som ung knægt sad jeg ofte og spillede Need for Speed på min Playstation. Biljagter og gaderæs dagen lang, indtil min mor kom og truede mig med jeg fik firkantede øjne. Og selv om jeg ikke er den mest bil-interesserede person til daglig, så har det altid været en drøm at suse rundt i en Lamborghini i virkeligheden. Her i weekenden var jeg så heldig at få udlevet denne drengedrøm.

lamborghini

Så en lørdag med høj solskin og +20 grader, tog vi turen til Århus for at jeg kunne sætte mig bag rattet på en Lamborghini. Jeg havde svært ved at finde ud af hvad mine forventninger var, og hvor meget får man egentlig lov til at prøve sådan et muskelbundt af en bil af? Vi ankom en god halv time før min bookede tid, og lige der på p-pladsen stod Lamborghini’en og en Ferrari og skinnede i solen. Og det var omtrent lige der det egentlig gik op for mig at det var mig der skulle sidde bag rattet. Sommerfuglene i maven var bestemt vågnet op.

Gutterne hos Sportscar Rental er helt nede på jorden, og de får dig til at slappe godt af med lidt småsnak inden du skal ud at køre. Turen jeg skulle ud på var på 15 minutters varighed, og det svarer til at man triller lidt ud af byen, ud mod motorvejen, hvor man virkelig kan trykke speederen i bund og mærke alle hestekræfterne komme i spil.

Følelsen i kroppen når speederen bliver klappet i bund er helt ubeskrivelig. Det giver kriller i maven og den indre fartdjævel bliver vækket. Det er en skam man skal stoppe ved 160 km/t for det tager ikke andet end et par sekunder at nå den tilladte topfart. Men tilgengæld når man den 3-4 gange i løbet af en tur, og det er accelerationen, der giver kicket, og det man prøver sådan en bil for.

ferrari

Turen er købt gennem duglemmerdetaldrig.dk. Det var en helt fantastisk oplevelse, men det var alt for hurtigt overstået. Et godt råd til andre er derfor at betale for 30min i stedet for 15min. Efter 15min. er man lige nået at blive dus med bilen, adrenalinen pumper, og man har virkelig lyst til bare at give den gas lidt endnu. Alle kan få en tur bag rattet med et gyldigt kørekort. Jeg vil dog kraftigt anbefale at man er en erfaren bilist (ikke med henblik på alder, men bare man er vant til at køre bil dagligt), for at få mest muligt ud af oplevelsen.

Der er ingen tvivl om, at drengedrømmen den lørdag blev udlevet. Og hvem ved, måske man engang, med et par store lottogevinster, en sænket registreringsafgift, og en stor garage, kunne være så heldig at have sådan et bæst stående. Men så er vi igen tilbage ved drømmene…

lamborghini2

Du kan finde inspiration her, til fede oplevelser der vil udleve dine drengedrømme – oplevelser du sent vil glemme. Hvis det er til en gave kan det anbefales at købe et gavekort, så modtageren helt frit kan vælge en oplevelse.

HVAD ER DIN ULTIMATIVE DRØM?

 

Opdagelse.dk blev inviteret af Duglemmerdetaldrig.dk

Skriv en kommentar