Hvem er vi?

Flensborg

Hej, og velkommen til bloggen.

Vores blog hedder opdagelse.dk, og her skriver vi om alle vores rejser, hvor vores primære omdrejningspunkt er at rejse med børn. Vi er selv en rejselysten lille familie bestående af Rebecca og Kris samt vores datter Andrea fra november 2015. Og lige nu venter vi desuden spændt på at modtage endnu en lille rejseblogger som kommer til verden til november.

Vi startede med at rejseblogge i marts 2014, efter at have tilbragt 7 måneder i Australien. Her opdagede vi, at vi havde en stor passion for at rejse, og for at blogge om vores mange oplevelser. Derfor kan du i dag læse om vores utallige rejser i Europa samt roadtrips gennem Australien og USA – og vi sidder og tripper for at fortælle jer alle de gode historier herom. Bloggen er for alle os der elsker at rejse – hvadend du søger informationer om aktiv ferie, storbyferier, roadtrips eller inspiration til familieferien.


Rebecca

Jeg er uddannet grafisk designer med speciale i online marketing. Jeg har en stor passion for blogging, fotografering og alt det kreative. Jeg brænder for at skabe unikke oplevelser på mine rejser, og der skal gerne ske noget hele tiden! Jeg er vild med at opleve smuk natur, dyreliv, god mad og alt hvad der rører sig i storbyen.

Kris

Jeg arbejder til daglig som butikskonsulent. Jeg har en aktiv hverdag med sport, venner og familie. Jeg har en stor passion for at rejse, og har særligt interesse for gode smagsoplevelser med mad og vin, vilde forlystelsesparker og gerne en masse sport.

Andrea Nicoline

Vores datter fra november 2015. Hun elsker at lege med vand, at kæle med bløde dyr og at lege med bamser. Andrea har været med os på rejser i 3 forskellige kontinenter og er dermed allerede på vej til at blive en lille globetrotter.

Wilfred Emil

Endnu en lille globetrotter er kommet til verden her i november 2017, og navnet bliver Wilfred Emil.


Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller gode ideer til bloggen er du velkommen til at kontakte os.

Vi elsker desuden jeres kommentarer, og vi håber at i nyder at læse med på bloggen.

 

Save

Save