Hvem er vi?

Hej, og velkommen til rejsebloggen Opdagelse.dk

Bloggen hedder opdagelse.dk, og her skriver vi om vores oplevelser og rejser – store som små – uanset om det er i vores egen baghave i Danmark, eller om det er ude i den store verden. Og faktisk er vores lille familie nu taget ud på et stort eventyr i og med at vi har trukket teltpælene op og er flyttet til Italien på ubestemt tid. Vores primære omdrejningspunkt på bloggen er, at rejse med børn, da vi selv er en rejselysten lille familie bestående af Rebecca og Kris samt vores to børn Andrea og Wilfred. Og naturligvis kommer vi også til at skrive en hel del beretninger fra vores italienske eventyr.

Vi startede med at blogge om rejser tilbage i marts 2014, efter at have tilbragt 7 måneder i Australien. Her opdagede vi, at vi havde en stor passion for at rejse, og for at blogge om vores mange oplevelser. Derfor kan du i dag læse om vores utallige rejser i Europa samt roadtrips gennem Australien og USA – og vi sidder og tripper for at fortælle jer alle de gode historier herom. Bloggen er for alle os der elsker at rejse – hvadend du søger informationer om aktiv ferie, storbyferier, roadtrips eller inspiration til familieferien.


Rebecca

Jeg er en freelance grafiker med speciale i online marketing. Jeg har en stor passion for blogging, fotografering og alt det kreative. Jeg brænder for at skabe unikke oplevelser på rejsen, og der skal gerne ske noget hele tiden! Jeg er vild med at opleve smuk natur, dyreliv, god mad og alt hvad der rører sig i storbyen.

Andrea Nicoline

Vores datter Andrea Nicoline er fra november 2015. Hun elsker at lege med vand, at kæle med bløde dyr og at lege med sine 49 bamser. Hun har desuden en stor kærlighed for is, og hvis det stod til hende skulle vi have en hver evig eneste dag. Hun er en passioneret storesøster, der benytter enhver chance for at kysse og kramme sin lillebror, og hun elsker at hjælpe til med “storesøster-pligter”. Andrea har været med os på rejser i 3 forskellige kontinenter og er dermed allerede på vej til at blive en lille globetrotter.
3 kontinenter, 9 lande, 23 flyvninger

Kris

Jeg arbejder til daglig som Key Account Manager. Jeg har en aktiv hverdag med sport, venner og familie. Jeg har en stor passion for at rejse, og har særligt interesse for gode smagsoplevelser med mad og vin, vilde forlystelsesparker og gerne med lidt lokal sport på programmet.

Wilfred Emil

Wilfred Emil kom til verden i november 2017 – dagen efter sin søster. Han er en glad og frisk dreng, der dog endnu ikke har lært at sove om natten. Hans helt store passion er at spille bold, at putte ting ned i ting, og at stå i søsters isbod når hun ikke kigger. Wilfred er nysgerrig og eventyrlysten af sind, og han er den gladeste baby vi nogensinde har mødt. Han spreder altid god stemning på sin vej, og vi bliver konstant mødt af folk der kommenterer på hvor glad han er. Så vi glæder os til at tage ham med ud på eventyr i den store verden.
1 kontinent, 5 lande, 15 flyvninger

Kontakt os

Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller gode ideer til bloggen er du velkommen til at kontakte os.
Vi elsker desuden jeres kommentarer, og vi håber at i nyder at læse med på bloggen.

Save

Save