Hvem er vi?

Hej, og velkommen til bloggen

Vores blog hedder opdagelse.dk, og her skriver vi om alle vores rejser, hvor vores primære omdrejningspunkt er at rejse med børn. Vi er selv en rejselysten lille familie bestående af Rebecca og Kris samt vores to børn Andrea fra november 2015 og Wilfred fra november 2017.

Vi startede med at rejseblogge i marts 2014, efter at have tilbragt 7 måneder i Australien. Her opdagede vi, at vi havde en stor passion for at rejse, og for at blogge om vores mange oplevelser. Derfor kan du i dag læse om vores utallige rejser i Europa samt roadtrips gennem Australien og USA – og vi sidder og tripper for at fortælle jer alle de gode historier herom. Bloggen er for alle os der elsker at rejse – hvadend du søger informationer om aktiv ferie, storbyferier, roadtrips eller inspiration til familieferien.


Rebecca

Jeg er uddannet grafisk designer med speciale i online marketing. Jeg har en stor passion for blogging, fotografering og alt det kreative. Jeg brænder for at skabe unikke oplevelser på mine rejser, og der skal gerne ske noget hele tiden! Jeg er vild med at opleve smuk natur, dyreliv, god mad og alt hvad der rører sig i storbyen.

Andrea Nicoline

Vores datter Andrea Nicoline er fra november 2015. Hun elsker at lege med vand, at kæle med bløde dyr og at lege med sine 49 bamser. Hun er en passioneret storesøster, der benytter enhver chance for at kysse og kramme sin lillebror, og hun elsker at hjælpe til med “storesøster-pligter”. Andrea har været med os på rejser i 3 forskellige kontinenter og er dermed allerede på vej til at blive en lille globetrotter.

Kris

Jeg arbejder til daglig som Key Account Manager. Jeg har en aktiv hverdag med sport, venner og familie. Jeg har en stor passion for at rejse, og har særligt interesse for gode smagsoplevelser med mad og vin, vilde forlystelsesparker og gerne en masse sport.

Wilfred Emil

Wilfred Emil kom til verden i november 2017 – dagen efter sin søster. Han er en glad dreng, der dog endnu ikke har lært at sove om natten. Han har let til smil og spreder altid god stemning på sin vej, og vi glæder os til at tage ham med ud på eventyr i den store verden.


Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller gode ideer til bloggen er du velkommen til at kontakte os.

Vi elsker desuden jeres kommentarer, og vi håber at i nyder at læse med på bloggen.

 

Save

Save