Badetøj og Manly Art Gallery and Museum

Nu er det godt og vel et år siden at vi forlod Sydney, og på en af de sidste dage tog vi igen en smut forbi Manly. Denne gang besøgte vi Manly Art Gallery and Museum, som vi havde gået forbi så mange gange. Der er gratis entre, så man har intet at miste. Og faktisk var det langt bedre end forventet.

manlyartgallery1

Udstillinger

De havde en sjov udstilling med badetøj og udstyr op gennem årene, og bag hvert glas blev der vist et årti. Herudover var der en maler, der havde lavet en masse smukke malerier der afbillede strande i Sydney. Sidst men ikke mindst var der fotografi. Blandt andet var der en serie med billeder i sort hvid omhandlende sexualitet.

Keramik

Herudover har Manly Art Gallery and Museum en vigtig udstilling og samling med keramik. Her kan du udforske stilarter og teknikker i Australsk keramik siden 1945. Dette er en af Australiens mest betydningsfulde samlinger med kunstnere som Peter Rushforth, Ivan Englund, Janet Mansfield og Gwyn Hanssen Piggott.

Praktiske oplysninger

Som sagt er dette galleri gratis at besøge og er beliggende i Manly. Museet har løbende udskiftning i deres udstillinger, og herudover holdes der arrangementer, hvor kunstnerne kommer forbi og fortæller om deres værker. Museet har tilknyttet en designshop, hvor man kan købe souvinirs der passer til galleriet.

Manly Art Gallery and Museum
West Esplanade, Manly
www.manlyartgallerycollections.com.au

manlyartgallery3

Skriv en kommentar