Produktanmeldelse

Anmeldelse af Pockit Klapvogn

Vi har for nyligt modtaget en Pockit Klapvogn til anmeldelse her på bloggen, og den har nu været i brug på sine første udflugter rundt i Danmark. Klapvognen blev lanceret på det danske marked tidligere i foråret, og forhandles nu i butikker over hele landet samt online. Se forhandlere >>

Nem at håndtere

Som i kan se i videoen ovenfor er dette en klapvogn der er utroligt nem at have med sig på farten, da den bliver foldet op og ned med 2 hurtige bevægelser. Vognen er langt mere holdbar og slidstærk end den ser ud ved første øjekast, og den kan anvendes af børn fra 6 mdr. – 4 år eller 9 -17 kg. Den har justerbare seler, et komfortabelt sæde samt god plads til opbevaring af indkøb og poser under klapvogns-sædet.

Verdens mindste sammenfoldede klapvogn

Pockit klapvognen er havnet i Guinness Rekordbog for at være indehaver af verdens mindste fold – dvs. at dette er klapvognen der fylder mindst når den er sammenfoldet. Den fylder nemlig kun 30 x 18 x 35 cm. Vognen vejer desuden kun 4,3 kg, og er så kompakt at man nemt kan have den i en taske eller kuffert. Det er herved en utrolig lille og funktionel vogn, som man med fordel kan have med sig på rejsen, da den kan medbringes som håndbagage på flyet eller på togrejsen.

Klapvognen er bygget til folk der er på farten, men klapvognens størrelse gør, at den er utroligt nem og praktisk at opbevare når du ikke er ude at rejse. Du kan sagtens have den liggende i bilen, i skuret eller endda i skabet uden at den vil optage alt pladsen. Bemærk også at klapvognen kan stå selv når den er helt sammenfoldet.

Fold din klapvogn efter behov

Pockit klapvognen kan foldes på 2 måder. Der er det man kan kalde “hverdags-foldningen” som vi viser på videoen overfor, men det er også muligt at opnå en mere “kompakt foldning” som er vist på billedet nedenfor. Hertil skal de bagerste hjul blot bukkes op inden man skubber vognen sammen. Hverdags-foldningen er praktisk hvis man skal hurtigt ind og ud forskellige steder, mens den kompakte foldning er super anvendelig når man skal transportere klapvognen. Du kan dermed folde din Pockit efter behov.

pockit

Vores vurdering af vognen

Indtil nu har vi været utroligt glade for vognen. Den er nem at styre – endda med én hånd – på jævne veje og stier. Der er masser af funktionel plads under vognen til opbevaring, og så er det selvfølgelig et kæmpe plus at den er så nem at folde op og ned, og at den intet fylder når den er foldet ned. Hermed kan vi som rejsende altid være sikre på at vi kan få klapvognen sikkert frem på vores flyrejser, da den snildt kan være i håndbagagen.

Det eneste “minus” vi kan nævne er, at paraplyklapvogne sjældent har en prangende solskærm, og dette er ligeledes gældende for denne vogn. Men der er heldigvis mulighed for at tilkøbe en paraply eller en solskærm der kan gøre at dit lille vidunder får den rette beskyttelse. Så faktisk har vi ikke noget dårligt at sige om denne vogn. Praktisk, nem og pålidelig!

pockit2

 

SPONSORERET: Indlægget er skrevet i samarbejde med Cybex

You Might Also Like

No Comments

Skriv en kommentar

Inline
Inline