Hoteller i Herning: Scandic Regina og DGI Huset

Her i vores weekend i Herning har vi besøgt 2 hoteller – Scandic Regina og DGI Huset. Vi vil i dette indlæg vise jer lidt billeder fra hotellet og fortælle om vores oplevelser. Vi håber at dette kan inspirere dig til valg af hotel på dit besøg i Herning.

herning scandic regina 2

Scandic Regina

Scandic Regina er et moderne hotel beliggende i Herning centrum nær stationen, gågaden samt restauranter og barer. Hotellet har 10 etager med i alt 142 værelser, og under dit ophold kan du blandt andet få gratis parkering, fri adgang til fitness samt gratis WiFi. Hvis du rejser med børn kan du yderligere benytte dig af hotellets legerum, eller måske et spil bordtennis for de lidt større børn.

Vi havde fået tildelt et lækkert stort og rummeligt værelse på 8. sal med lidt udsigt ud over byens tage. Her var der en god stor seng, og et behageligt møblement med en sofa samt lænestol. Værelset var pænt og rent og indrettet med et moderne nordisk præg. Vi blev desuden imødekommet af et smilende og hjælpsomt personale overalt hvor vi gik, og hotellet er derfor meget anbefalelsesværdigt.

Vi kan bestemt også anbefale hotellets restaurant, som er indrettet i stilren nordisk stil. Her finder du et menukort med klassiske retter samt et udsøgt og varieret vinkort. Her var naturligvis også en morgenbuffet med et godt udvalg af både english breakfast, brød med pålæg samt frugt.

herning scandic regina

 

DGI Huset Herning

Weekendens højdepunkt for især vores datter (Andrea på 7 måneder) var helt klart at komme med ind i svømmehallen hos DGI Huset i Herning – også kaldt vandkulturhuset. Hun er nemlig lidt af en vandhund og elsker at pjaske i vand. Der blev gjort store øjne da hun så det store udvalg af badedyr, som hun kunne lege med, og lykken var gjort. Vandlandet er frit tilgængeligt for hotellets gæster, og det samme gælder for fitness.

Hos vandkulturhuset finder du flere børn hvor børnene kan plaske rundt og more sig. Her er et varmtvandsbassin, undervisningsbassin, udspringsbassin, et babybassin samt et boblebad. Der er også mulighed for at bevæge sig videre ind i wellness afdelingen. Børn op til 14 år er tilladt på hverdage mellem 14-16 og i weekender mellem 10-12. Vær dog opmærksomme på at der er stille zone i wellness afdelingen.

Hotellets faciliteter stjæler stor fokus fra selve hotellet, og det er tydeligt at mærke at hotellets gæster besøger DGI Huset for enten at benytte fitness / vandkulturhus eller konferencemulighederne (som i øvrigt også er tilknyttet). Ved booking af et værelse hos DGI Huset i Herning er svømmehal, wellness og fitness med i prisen, så dette hotel er oplagt for børnefamilier der besøger Herning  – især hvis vejret alligevel er gråt og trist udenfor.

Hotellet har i alt 152 værelser. Vi boede på 4. sal i et moderne indrettet værelse i turkise toner. Det var ikke et synderligt stort værelse, men det var praktisk indrettet og nemt og bekvemt. Hvis vi skal anbefale hotellet til nogen er det helt sikkert dig der søger en god familieferie, hvor du her kan få hele pakken.

herning dgi huset hotel

 

 

Se også en kort inspirerende film fra vores besøg i Herning

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Herning af Visit Herning, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar