Anmeldelse af Comwell Hotel Hvide Hus i Aalborg

På vores besøg i Aalborg boede vi på Comwell Hotel Hvide Hus. som er et hotel med en central beliggenhed og en helt fantastisk udsigt. Vi blev taget rigtig godt imod af hotellets personale, som stod til rådighed med en hjælpende hånd samt gode tips til seværdigheder i byen.

aalborg_comwell_hotel Comwell Hotel Hvide Hus

Hotellets indretning og arkitektur

Comwell Hotel Hvide Hus i Aalborg er fra 1969 og står i dag som et slags vartegn for byen med sine 16 etager der troner ud over Aalborg. Hotellet har i alt 198 værelser fordelt over 16 etager. Det er en høj hvid bygning der gør sig synlig i bybilledet – deraf navnet. Hotellet er dækket til med brede altaner der går fra væg til væg på alle hotellets værelser. Dermed er der en god mulighed for at fange en panoramaudsigt ud over Aalborgs tage.

Hotellet har været igennem en gennemgribende renovering i 2014, og er blevet indrettet med ny klassisk indretning af Hay møbler. Der giver en afslappet og moderne stil på både værelser samt hotellets øvrige fællesarealer.

En sjov detalje for vores hotelværelse var, at vi havde 2 badeværelser, hvilket vi aldrig har set før. På det ene badeværelse var der et badekar plus en håndvask mens det andet var udstyret med brus, toilet og vask. Vi tænkte først at det var lidt skørt, men vi fik alligevel hurtigt gjort brug af dem begge, og det viste sig at være meget praktisk.

aalborg_comwell_hotel_værelse Comwell Hotel Hvide Hus

Muligheder for spisning

Hos Comwell Hotel Hvide Hus finder du en restaurant, en bar / lounge samt selskabslokaler. Vi prøvede desværre ikke aftensmaden hos Restaurant Vesterbro som byder på en eksklusiv á la carte menu. Til gengæld fik vi prøvet morgenmadsbordet, hvor de ud over den gode buffet også tilbyder 3 varme retter: toast med spejlæg, omelet med spinat samt pariserbøf. Og disse var utroligt velsmagende!

I lounge området, som ligger i stueetagen, har du mulighed for at nyde et glas vin eller en cocktail i de sene aftentimer. Der er et stort område med bløde sofaer, hvor i kan slappe godt af i hinandens selskab.

aalborg_comwell_morgenbuffet Comwell Hotel Hvide Hus

Hotellets beliggenhed

Hotellet er beliggende ved Kildeparken og ca 1 km fra byens centrum, hvilket svarer til ca 10 minutters gang. For os var beliggenheden helt perfekt, da vi nemt kunne gå til det hele – både byens centrum men også Aalborg Zoo, som ligger i modsat retning.

Hotellet ligger som sagt ved Kildeparken, eller Kilden som aalborgenserne kalder den. Dette er en smuk park med masser af kunstværker, samt kunstinstallationen “De Syngende Træer”. Her står der træer plantet af kendte kunstnere, hvortil der er opsat standere med en knap. Når du trykker på disse knapper vil det strømme ud med musik af netop den kendte kunstner.

Faciliteter hos Comwell Hotel Hvide Hus

  • Til hotellet er der en 150 parkeringspladser, hvor din bil kan holde for 75 kr pr døgn.
  • Du har mulighed for at benytte dig af hotellets gratis fitness center. Det ligger på 16. etage og giver dig herved en fantastisk udsigt.
  • En rigtig god morgenmadsbuffet!
  • Alle værelser har WiFi
  • Har i et barn med er der mulighed for at låne en børneseng
  • Gode muligheder for af afholde en konference eller arrangementer

aalborg_comwell_hotel_babyseng Comwell Hotel Hvide Hus

Udsigten fra hotellet

Fra hotelværelset får du en smuk udsigt ud over Kildeparken, Limfjorden og Aalborg by. Værelserne byder på væg til væg vinduer og altaner, og den smukke udsigt bliver dermed integreret som en stor del af værelsets indretning.

Nu har vi en datter der vågnede kl 5 hver morgen, hvilket gav en glimrende mulighed for at vende blikket mod vinduet og at se solen stå op henover byens tage. Utroligt smukt, og det kræver jo blot at man stiller sit ur til rette tid. Så hvis i har fået jer et værelse hos Comwell Hotel Hvide Hus med en god udsigt, ville jeg sørge for at tage denne lille oplevelse med.

aalborg_udsigt_comwell_hotel_3 Comwell Hotel Hvide Hus

Har du boet på Comwell Hotel Hvide Hus i Aalborg?

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Aalborg af Visit Aalborg, men alle meninger er vores egne

VisitDenmark logo org

Save

Skriv en kommentar