Anmeldelse af Ameron Hotel Speicherstadt

Skal du finde et godt hotel i Hamborg? Vi har for ganske nyligt tilbragt 2 nætter på Ameron Hotel Speicherstadt, og vi vil her give jer en lille anmeldelse af vores besøg. Hotellet er beliggende i et attraktivt område, og har nogle rigtig fine faciliteter. Helt perfekt til en forlænget weekend i Hamborg.

S P O N S O R E R E T

ameron hotel hamborg_2-2

Personalet

Hos Ameron Hotel blev vi taget rigtig godt imod af deres personale, som var smilende, imødekommende og ikke mindst hjælpsomme. Receptionisten talte flydende engelsk hvilket gjorde indtjekningen nem og problemfri. Rengøringspersonalet gjorde et godt arbejde, og lavede nogle hyggelige små opsætninger af vores datters legetøj mens vi var rundt på tur i Hamborg. Og serveringen i Restauranten gik glat både under morgenbuffeten og til aftenens menu – og de var yderst hjælpsomme med at finde en baby-højstol så snart vi trådte ind i restauranten.

ameron hotel hamborg_3-2

Hotellets beliggenhed

Ameron Hotel Speicherstadt er beliggende i bydelen Speicherstadt og er dermed helt centralt placeret i Hamborg by. Vi er som oftest typerne der tager vandreskoene på og vandrer byen rundt på livet løs, og dette var helt oplagt med hotellets placering, hvor alting var i gåafstand. Speicherstadt er desuden et kvarter fyldt med bevarede gamle lagerbygninger, der står side om side op langs kanalerne. Det er helt klart værd at tage en god rundtur rundt i kvarterets gader, og suge en masse nye indtryk til sig fra de rå og industrielle bygninger.

ameron hotel hamborg-2

Værelset

Vi fik et hyggeligt værelse på 4. sal hos Ameron Hotel. Værelset havde et stort vinduesparti ud mod gaden, og ud mod et større byggeprojekt på den modsatte side af vejen. Værelset havde en moderne indretning i brunlige og rødlige toner med et snært af boheme. Værelset var desuden indrettet med den klassiske hotel-indretning med dobbelseng, skab til tøj, et skrivebord, en blød lænestol samt et rummeligt badeværelse.

ameron hotel hamborg_5-2
ameron hotel hamborg_4-2

Hotellets indretning og faciliteter

Først vil jeg lige give et slag for hotellets indretning, som mixer de rå detaljer med et moderne elegant look. Farveholdningen fra værelset går også igennem hotellets øvrige indretning. Og herudover er der brugt en del forgyldte overflader, som f.eks. elevatoren på billedet nedenfor (som jeg synes var ren blær). Herudover har de anvendt nogle fede illustrationer på væggne i form af stregtegninger og kombineret det med smuk fotokunst.

Hvad angår faciliteter, så tilbyder Ameron Hotel Speicherstadt dig mulighed for at besøge restauranten Cantinetta, som er placeret med en smuk panoramaudsigt ud over kanalen. Herudover er der møde- og eventsfaciliteter, og endda spa og fitness faciliteter på 7. etage hvorfra der desuden er en fin udsigt ud over byens tage.

ameron hotel hamborg_6-2

 

Har du besøgt Ameron Hotel i Speicherstadt?

Opdagelse.dk blev inviteret af Hamborg Marketing, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar