Hamborg Hotelanmeldelser

Anmeldelse af Ameron Hotel Speicherstadt

Skal du finde et godt hotel i Hamborg? Vi har for ganske nyligt tilbragt 2 nætter på Ameron Hotel Speicherstadt, og vi vil her give jer en lille anmeldelse af vores besøg.

Ameron hotel speicherstadt hamborg

Personalet

Hos Ameron Hotel blev vi taget rigtig godt imod af deres personale, som var smilende, imødekommende og ikke mindst hjælpsomme. Receptionisten talte flydende engelsk hvilket gjorde indtjekningen nem og problemfri. Rengøringspersonalet gjorde et godt arbejde, og lavede nogle hyggelige små opsætninger af vores datters legetøj mens vi var rundt på tur i Hamborg. Og serveringen i Restauranten gik glat både under morgenbuffeten og til aftenens menu – og de var yderst hjælpsomme med at finde en baby-højstol så snart vi trådte ind i restauranten.

Ameron hotel speicherstadt hamborg

Hotellets beliggenhed

Ameron Hotel Speicherstadt er beliggende i bydelen Speicherstadt og er dermed helt centralt placeret i Hamborg by. Vi er som oftest typerne der tager vandreskoene på og vandrer byen rundt på livet løs, og dette var helt oplagt med hotellets placering, hvor alting var i gåafstand. Speicherstadt er desuden et kvarter fyldt med bevarede gamle lagerbygninger, der står side om side op langs kanalerne. Det er helt klart værd at tage en god rundtur rundt i kvarterets gader, og suge en masse nye indtryk til sig fra de rå og industrielle bygninger.

Ameron hotel speicherstadt hamborg

Værelset

Vi fik et hyggeligt værelse på 4. sal hos Ameron Hotel. Værelset havde et stort vinduesparti ud mod gaden, og ud mod et større byggeprojekt på den modsatte side af vejen. Værelset havde en moderne indretning i brunlige og rødlige toner med et snært af boheme. Værelset var desuden indrettet med den klassiske hotel-indretning med dobbelseng, skab til tøj, et skrivebord, en blød lænestol samt et rummeligt badeværelse.

Ameron hotel speicherstadt hamborg
Ameron hotel speicherstadt hamborg

Hotellets indretning og faciliteter

Først vil jeg lige give et slag for hotellets indretning, som mixer de rå detaljer med et moderne elegant look. Farveholdningen fra værelset går også igennem hotellets øvrige indretning. Og herudover er der brugt en del forgyldte overflader, som f.eks. elevatoren på billedet nedenfor (som jeg synes var ren blær). Herudover har de anvendt nogle fede illustrationer på væggne i form af stregtegninger og kombineret det med smuk fotokunst.

Hvad angår faciliteter, så tilbyder Ameron Hotel Speicherstadt dig mulighed for at besøge restauranten Cantinetta, som er placeret med en smuk panoramaudsigt ud over kanalen. Herudover er der møde- og eventsfaciliteter, og endda spa og fitness faciliteter på 7. etage hvorfra der desuden er en fin udsigt ud over byens tage.

Ameron hotel speicherstadt hamborg

 

Har du besøgt Ameron Hotel i Speicherstadt?

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Hamborg af Hamborg Marketing, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You Might Also Like

No Comments

Skriv en kommentar

Inline
Inline