Anmeldelse af rejsetaske: Epic Explorer GearBag

Det er vigtigt for os at medbringe det rette udstyr på rejsen, også når det gælder valg af rejsetaske. Her på vores tur gennem USA har vi medbragt rejsetasken Epic Explorer GearBag, med henblik på at anmelde den her på bloggen.

image

Vi har primært anvendt tasken som en rygsæk, men den har flere funktioner, således at den kan bæres på forskellige måder. Ønsker du ikke længere at anvende tasken som en rygsæk kan du blot klikke stropperne fra og lyne dem ind i tasken. Dette gør, at den kan anvendes til langt flere ting.

Taskens mål er 34x36x55 cm. Den kan rumme 50 liter og den vejer desuden kun 1,2 kg og dermed er der mulighed for at medbringe mere af din egen bagage. Dette gør at denne taske er helt ideel at bruge som håndbagage.

Epic Explorer GearBag har desuden en frygtelig masse rum, hvor man hurtigt kan forputte sine vigtige dokumenter. Når man har gjort dette nok gange lærer man dog at blive lidt systematisk med hvor man ligger billetter, solbriller, pung, opladere osv, og så er den ellers utroligt pratisk.

image

Som rejsebloggere slæber vi rundt på en masse rejsegear såsom kameraudstyr, computer og ipad. Altsammen noget der fylder og vejer, og som vi ønsker at beskytte mest muligt på rejsen. Vi pakker det derfor altid i håndbagagen, for at sikre det den bedste behandling. Her er det igen praktisk med taskens mange rum, hvor man kan få alt sit udstyr delt op i sektioner.

Tasken er funktionel og har en god komfort. Den passer derfor til flere funktioner – både når du skal ud på ture, hvor den er fyldt med blandet udstyr, men også på en længere weekendrejse, hvor du benytter den som håndbagage. Find flere praktiske rejsetasker på RejseGear.dk og vær forberedt på din næste rejse.

 

Skrevet i samarbejde med RejseGear.dk

2 Comments

  • Jeg sidder selv og leder efter en taske som jeg kan tage med på min sommerferie, og det her review har i hvert fald sat Epic Explorer Gearbag på min liste – jeg så lige prisen, og den var slet ikke så gal! Jeg troede den ville koste flere tusind, siden prisen ikke var nævnt her. Så blev jeg glædeligt overrasket!

Skriv en kommentar