Aktiviteter for hele familien hos Samsø Feriecenter

Samsø Feriecenter er beliggende på den sydlige del af Samsø, og er omgivet af smuk natur og ren idyl. Foruden de naturskønne omgivelser er feriecentret også spækket med aktiviteter for hele familien, som nemt kan underholde de små i dagevis. Så dette er en fantastisk destination ford den aktive lille familie.

Samsø feriecenter

Overnatning

Samsø Feriecenter har i alt 22 værelser til overnattende gæster, men her er også mulighed for at campere eller for at sove i shelter. Vi boede på et af værelserne som var indrettet med en dobbeltseng + hængekøje, et lille hyggeligt sofaarrangement med tv samt et funktionelt badeværelse. Og så var der nem mulighed for at koble sig på det trådløse internet. Der er ingen køkkenfaciliteter tilgængeligt på værelserne. Dette skyldes at feriecentret har et fælleskøkken, som kan benyttes af alle gæster. Her finder du alle de redskaber du skal bruges til madlavningen. Herudover er der en fin morgen- og aftensbuffet i feriecentrets restaurant.

Samsø feriecenter

Faciliteter hos Samsø Feriecenter

Hos Samsø Feriecenter er mulighederne mange, og der bydes på et væld aktiviteter for hele familien. Overnattende gæster har gratis adgang til flere gratis aktiviteter såsom swimmingpool, BMX-cykler, hoppepuder, kæmpebrætspil, beachvolley, legeplads og mere. Andre aktiviteter som klatrevæg, fodboldgolf, minigolf, bueskydning m.m. kan tilkøbes. Yderligere findes der en spillehal med bordfodbold, poolbord og div. spillemaskiner.

Samsø feriecenter

Leg og hygge for hele familien

Som sagt er Samsø Feriecenter en oplagt destination for den lille aktive familie. Vores datter Andrea er endnu kun 6 måneder, så derfor var det selvfølgelig alt for tidligt for hende at bruge de mange aktiviteter, men vi kunne sagtens se os selv komme tilbage til Samsø Feriecenter for netop at få tid til en masse hygge og leg. For der er masser af aktiviteter man kan gå i krig med, og så ligger der flere små hyggelige attraktioner i nærområdet som f.eks. Kolby Mølle. I kan evt leje en cykel og få jer en hyggelig cykeltur rundt på Samsø, hvor i rigtigt kan se den fine natur der omgiver jer.

Samsø feriecenter

 

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Samsø, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar