8 obligatoriske turistbilleder du bør tage i London

Selvom at jeg nu har været i London en del gange, fanger jeg stadig mig selv i at tage turen rundt til de mest ikoniske seværdigheder for at knipse et par billeder. En tur til London ville ikke være den samme uden, og når du senere returnerer og skal vise venner og familie fotoalbummet ville de blive skuffede hvis ikke Big Ben var i blandt. Jeg har her udarbejdet en liste over de mest typiske turistbilleder fra London.

 

1. Big Ben og Houses of Parliament

SAM_1588

2. De røde dobbeltdækker busser

London_julelys

3. Tower Bridge

IMG_7768

4. Undergrunden

London_underground

5. London Eye

London_eye

6. De røde telefonbokse

telefonboks

7. Piccadilly Circus

london_piccadilly-circus

8. Buckingham Palace

IMG_7904

Nye vinkler

Når det så er sagt er der ingen der siger, at du skal gå all in og tage et standard turistbillede. Husk på at du selv har magten over komposition, farvesætning og hvornår på døgnet du vælger at tage billedet. Prøv at fange en anderledes vinkel og giv dine billeder et helt nyt udtryk.

Rejsestil

Herudover går det også an på hvilken rejsestil du har. Er du på jagt efter de større seværdigheder og de turistede dele af London, eller vil du opleve London som en lokal, og udforske de hyggelige områder uden for turistzonerne? Der er en tendens med at folk er enten eller og mange går all in på alt hvad der ikke er turistet og suger til sig af den lokale livsstil.

Save

Save

Skriv en kommentar