8 fantastiske oplevelser i New York

For mig er New York en magisk by fyldt med muligheder. Byen emmer af liv og tonsvis af gode aktiviteter, og man kan nemt få en dag til at gå. På mit besøg i New York oplevede jeg en masse spændende ting, og herunder har jeg lavet en liste med 8 aktiviteter jeg gerne vil anbefale.

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

New York 495

1. Se sort / hvid film i Bryant Park

Igennem sommerperioden er der mulighed for at slå sig ned i Bryant Park til en sort / hvid film. Vi satte os herind med et tæppe og en picnickurv og nød den lune sommeraften under åben himmel sammen med hundredevis af new yorkere.

2. Tag på en tour

Mit første møde med New York skete tilbage i 08, kort efter udgivelsen af den første Sex and the City film, og naturligvis var der i den anledning opsat en SATC tour for alle os kvindelige fans af serien. Dette var en fantastisk og anderledes måde hvorpå vi fik set byens og seriens skjulte skatte. Udbuddet af tours i New York er imponerende, og der findes noget for enhver smag, uanset om du er til SATC, en cykel tour eller en tour for dine smagsløg.

Køb biletter til Sex and the City  tour

3. Se en musical

Hvis du ønsker at se en Musical eller et show er du kommet til det helt rette sted! Jeg er en stor Musical fan, og derfor har jeg naturligvis været inde og se musicals i New York. Min vej gik forbi storhittene “Rent” og “Phantom of the Opera”

4. Tag på en amerikansk diner

Vær lokal med de lokale og tag på en ægte amerikansk diner. Disse finder man rigtig mange steder i USA og New York, og den særprægede indretning og atmosfære er en oplevelse i sig selv. Maden er ganske udemærket og priserne er til at overkomme.

5. Tag til gudstjeneste i Harlem

Stå tidligt op på en søndag og tag til Harlem. Her er der søndagsgudstjenester og lagt an med det helt store gospelkor. Der ligger en stor kirke i Harlem, der er særligt populær og den tilstrømmes af turister der ønsker at opleve atmosfæren. Kirken er så populær at der står en anelang kø ude foran, og vi kom desværre for sent til at få en plads. Der ligger dog kirker på stort set alle gadehjørner, så udbuddet er stort. Du kan også vælge at tage på en guidet gospel tour, hvor du ser en gudstjeneste og får en rundvisning i de mest ikoniske gader i Harlem.

6. Besøg Little Italy og Chinatown

Tag en tur forbi Little Italy og Chinatown – to områder beliggende side om side i New York. Disse områder er værd at besøge, hvadend du ønsker at udforske de lokale specialiteter i de små butikker eller om du ønsker at få en kulinarisk oplevelse.

7. Tag ud og se sport

Jeg er blevet helt hooked af at tage ud og se sport på mine rejser, hvor man kan sidde og holde med hjemmeholdet sammen med de lokale. I New York er der rig mulighed for at komme til sportsevents – hvadend du ønsker at se det blive spillet professionelt på et stort stadion eller blandt de mindre klubber der spiller søndagens kamp i Central Park.

8. Tag på museum

Er du interesseret i kunst og design kan jeg klart anbefale at tage et besøg på MoMA i New York. Museet havde en stor samling af nutidig kunst samt moderne møbler – lige efter min smag. Herudover har New York det verdenskendte museum Guggenheim. Slå dig løs i en helt ny verden og lad dig fascinere.

Køb billetter til Natural History Museum
Køb dine billetter til Guggenheim, og spring køen over
Køb din billet til Metropolitan Museum her og spring køen over
Og her kan du købe dine billetter til MoMA og spring køen over

 

BOOK REJSEN: FLYHOTELBILLEJEOPLEVELSER

Støt Opdagelse.dk og book rejsen gennem vores affiliate links

Skriv en kommentar