7 gode grunde til at du skal prøve at stå på ski

Sneen daler, og skisæsonen er så småt startet. Hvadend du er nybegynder eller øvet, er en skiferie et rigtigt godt break på den travle hverdag. Skal du overbevises? Så har du her 10 gode grunde til at komme ud og stå på ski.

skiferie

1. Det er sjovt

Det er helt som at være et barn igen. Uanset om du er typen der tumler rundt i sneen, eller klarer den som en prof. Find et skiresort, som tilbyder pister med sværhedsgrader der passer til alle behov, så alle kan være en del af oplevelsen.

2. Social sportsgren

Når vi tager afsted på skiferie er det oftest i en større gruppe, hvadend om det er sammen med en flok venner eller hele familien, og selv når man kører solo, er det ofte set at man parrer sig op med andre skiløbere. At være af sted sammen i en større flok, giver rig mulighed for at bonde og både gamle og unge kan være med.

3. Ingen slankekure før ferien

Du skal ikke gå og bekymre dig om din bikinikrop i flere måneder op til jeres ferie. Alle ser ens ud i skitøj, og du kan derved slappe helt af og nyde oplevelsen.

4. God motion

Herimod giver det naturligvis godt med motion at stå på ski. Faktisk forbrænder man 700 kalorier i timen.

5. Smukke omgivelser

Er du ikke den skarpeste skiløber kan du stadig trøste dig med at du er omgivet af nogle smukke omgivelser. Udsigterne fra løjpernes top er det hele værd, så tag dig tid til at nyde udsigten på farten ned.

6. Nemt at lære

Det kan klart anbefales at starte ud med en skiskole, hvor man får de basale grundregler på plads inden man kaster sig ud i det. Men når man så først har teknikken kan du klare næsten alt.

7. After ski

Gå ikke glip af de populære after ski parties, hvor stemningen er høj og sjusserne er mange. Efter en god lang dag på ski trænger de fleste af os til en god kold øl.

HVAD ER DIN BEDSTE GRUND TIL AT STÅ PÅ SKI?

Save

Skriv en kommentar