7 aktiviteter i Faro for hele familien

Faro er en hyggelig lille by med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Alting ligger i gåafstand, og der er rig mulighed for både sol og strand eller at gå på opdagelse.

Faro

1. Tag med Sightseeing Toget

Lær hurtigt byen at kende. Rundt i byen kører en lille hvid og blå stribet tog-bus, som er vældigt populær hos turisterne. Med toget får du nemlig mulighed for at komme rundt til de mest bemærkelsesværdige attraktioner. Turen koster 2,75€ og varer ca 45 minutter. Togturen er vældig populær blandt børnefamilier.

2. På udflugt i byens kirker

Jeg plejer ikke at være den store tilhænger af at skulle besøge kirker, men når der i flere guidebøger bliver rådet til at man skal besøge disse må man jo tage det lidt alvorligt. Vi startede i Faro Catedral der havde en fin kirkehave, en kirke med rig udsmykning samt en udsigt ud over byen fra klokketårnet. Herefter besøgte vi Nossa Senhora do Carmo. Kirkens inventar er belagt med guld, og herudover har de et kapel der er noget ganske særligt. Murene er nemlig bygget op af kranier fra mere end 1000 munke.

3. Tag på shopping

Der er selvfølgelig altid mulighed for at tage en tur ned på byens gågader for at shoppe lidt. Butikkerne ligger lidt spredt ud i byens midte, men særligt butikken Zara som vi kender hjemmefra var et besøg værd.

4. Udflugter på havet

Der er et udemærket udbud af cruises og aktiviteter på havet fra Faro. Book en tur ud og se Rio de Formosa, sm er et af de 7 Natural Wonders i Portugal. Herudover kan de se de to øer Deserta Island med smukke sandstrande og Farol Island et hyggeligt sommerhusdistrikt.

5. Tag en dukkert på stranden

En strandtur kan være tiltrængt. Vi tog en udflugt ud til Deserta sland, som er en hyggelig strand med klart vand og fint sand. Stranden er en anelse beskidt med affald der flyder op, men herudover er forholdene meget fine. Vandet var ikke det varmeste, men det var lækkert med en kold dukkert.

6. Udforsk den gamle bydel

Gå på opdagelse i den gamle bydel. Her er masser af små snørklede veje og skjulte gader. Særligt er den gamle kirke – Faro Katedral et besøg værd. Herudover ligger der nogle hyggelige restauranter herinde, som yderligere er værd at besøge.

7. Kør på segway

I byens midte er der hver aften mulighed for at leje en segway. Herefter kan i tage på opdagelse i byen. Priserne går fra 5€ alt efter hvor lang tid du ønsker at køre rundt. Det er en super sjov og anderledes måde at se byen på.

Skriv en kommentar