5 skønne seværdigheder i Australien med Merlin Annual Pass

Merlin Annual Pass er et kort du kan købe, der giver dig mulighed for at spare penge på attraktionerne i Sydney og Australien. Og det kan godt betale sig. Læs vores indlæg herom. Nu skriver vi 5 skønne seværdigheder du kan se med Merlin Annual Pass, men reelt er der 9. F.eks. kan du opleve seværdigheden Sea Life fire forskellige steder, men jeg har valgt at anmelde og sammenligne dem i én samlet punkt.

koala_5 skønne seværdigheder i Australien med Merlin Annual Pass

1. Wildlife Sydney Zoo

Vi var ivrige besøgende af alle attraktioner her på listen. Og vi besøgte Wildlife i Sydney hele tre gange. Merlin Annual Pass giver nemlig ubegrænsede antal besøg til samtlige attraktioner på listen i et helt år. Wildlife er en lille zoo i hjertet af Sydney. Her får du mulighed for at se de Australske dyr helt tæt på. Se kænguruer, emuer, slanger og krybdyr samt den 5 meter lange krokodille Rex.

2. Sea Life Aquarium

Du får adgang til Sealife i Sydney, Manly, Melbourne og Mooloolaba, hvoraf vi nåede at besøge de tre første. Vi var mest imponerede over udvalget af fisk og hajer i Sydney og Manly, mens det klart var pingvinerne der var hovedattraktionen i Melbourne. Så selvom at det var den “samme” attraktion var de meget forskellige.

3. The Sydney Tower

Fra Sydney Tower for du en 360 graders udsigt ud over Sydney. Du kan yderligere tilkøbe en tur ud på dækket – denne undlod vi dog. Udsigten fra tårnet er fantastisk, dog får man ikke et ordentlig skue af operahuset herfra, da da står en bygning i vejen for dette.

4. Madame Tussauds

Jeg er vild med det gak og løjer man kan foretage sig på Madame Tussauds. Den Australske udgave af det populære voksmuseum var ikke en undtagelse. Her var masser af kendte voksdukker og en masse rekvisitter, som man kunne iføre sig til nogle sjove billeder.

5. Fly Treetop Adventure

Besøg trætoppene i Illawarra og Otway. Vi besøgte begge disse to steder, hvor vi vandrede rundt i trætoppene med udsigt ud over naturen. Skal man vælge én af de to vil vi anbefale Otway der er beliggende nær Great Ocean Road, da denne har den smukkeste natur af de to.

Skriv en kommentar