6 gode blogindlæg om ferie i Danmark

Vi har gennem de sidste 6 uger leveret indlæg til en kampagne for DestinationDanmark.dk. Vi har deltaget i kampagnen for at være med til at promovere Danmark som en destination for din næste ferie. Vi mener nemlig at der er masser af oplevelser der blot venter på os derude i smukke Danmark. Alle indlæg er derfor omhandlende Danmark som feriedestination, og vi deler ud af gode tips til planlægning af din ferie samt ideer til aktiviteter.

Timingen for bloggens deltagelse i kampagnen har desuden passet perfekt med, at vi her i 2016 har haft et langt større fokus på netop Danmark. I har indtil nu kunnet læse om vores besøg i Ribe, Odense, Kolding og Aalborg – og vi kan glæde jer med at der er meget mere i vente :-)

Nedenfor kan i læse et resume af de 6 artikler vi har skrevet til DestinationDanmark.dk og finde links direkte til artiklerne.

 

10 ideer til en aktiv ferie i Danmark

Mangler du inspiration til en aktiv ferie i Danmark? Så kan du finde lidt gode ideer i dette indlæg, hvor vi skriver om aktiviteter for både store og små og for hele familien.

gudenåen2

 

Tips til at planlægge en ferie i Danmark

Vi er alle forskellige når det kommer til planlægning af ferie. Vi er typisk meget grundige i vores research – på den måde slapper vi bedre af mens vi er afsted. Her kan du læse lidt tips til planlægningen.

planning_opdagelse

 

4 tips til at holde ferie med børn

Efter at vi er blevet forældre er der langt flere ting vi skal tænke på, når vi tager afsted på ferie. Vi har derfor skrevet dette indlæg om vores erfaringer og tips til at rejse med børn.

image

 

Spar penge på din næste byferie

Her kommer vi med tips til hvordan du kan spare penge på din næste byferie. Få tips omhandlende booking af hotel samt til hvordan du kan spare penge på madregningen.

odense

 

En dag med oplevelser i Danmark

Her skriver vi om 3 gode ideer til en hel dag med oplevelser i Danmark. Indlægget er blevet opdelt i 2 – Så i kan læse indlægget med vores tips til forlystelsesparker + zoologiske haver og et indlæg med tips til wellnessophold.

zoologiskhave_2

 

10 tips til en perfekt staycation

Har i planer om at holde ferien hjemme i år? Vi har skrevet lidt tips til hvordan i kan krydre hverdagen med lidt ekstra særlige aktiviteter der kan bringe jer i rigtig feriestemning. Læs vores tips til en perfekt staycation.

staycation

Skriv en kommentar