6 aktiviteter ved Rainbow Beach

Rainbow Beach er en af mange kystbyer på Queenslands østkyst i Australien. Byen har omkring 1000 indbyggere, men her flokkes hvert år med turister, der stopper her på vejen langs østkysten. Rainbow Beach har fået sit navn efter, at sandet skifter farve efter omgivelserne, men herudover er området populært for sine mange aktiviteter.

IMG_3699 copy

1. Delfiner

Der findes flere tours hvor du har mulighed for at spotte delfiner med afgang fra Rainbow Beach. På turen vil du få mulighed for at være med under en delfin fodring. Ved det selskab jeg har fundet er der 3 forskellige ture; Dolphin Cruise, Sunset Cruise og Great Sandy Strait Cruise. Du kan booke din tur på dolphinferrycruises.com/cruises

2. Double Island Point

En populær destination for de der elsker at køre 4WD. Double Island Point er placeret syd for byen. Double Bay Point tilbyder lidt af det hele. Smuk natur, mulighed for at surfe, og så er stedet som en magnet for delfiner og hvaler (særligt fra juli til november).

3. Fraser Island

Du har ligeledes mulighed for at komme på Fraser Island her fra byen. Der kører flere tours, og de har alle afgang fra byen og tager en færge hen til Fraser Island fra Inskip Point, som ligger nord for byen. Fraser Island er helt klart et must see på vejen ned langs østkysten.

4. Great Sandy National Park

Syd for byen kan du tage en smut i denne smukke nationalpark, som rummer flere gåture, som man kan tage. Blandt andet kan det anbefales at tage Cooloola Great Walk. I parken har du mulighed for at se alt fra multifarvede sanddynger til tropisk regnskov og krystalklare søer. For at køre rundt i parken kræver det en tilladelse (vehicle permit). Dette koster $10.35 pr dag hvis du køber det online.

5. Vandsport

Jeg har valgt at tage flere ting med her ind under vandsport, da listen ellers kunne blive meget lang. Der er masser af skønne aktiviteter ved Rainbow Beach. Blandt andet kan du surfe, sejle i kajak eller kano og du kan endda prøve at dykke. Jeg har her medtaget et link til Scuba diving: wolfrockdive.com.au. Wolf Rock menes at være på top 10 over de bedste steder at dykke i Australien.

6. Ekstrem sport

Igen er listen lang. Der findes et hav af udbydere af ekstrem sport – også ved Rainbow Beach. Skulle det være noget med at prøve en ekstrem sport såsom paragliding eller skydiving? Se mere og book oplevelsen på paraglidingrainbow.com og skydiverainbowbeach.com. Læs også vores artikel med gode råd til at hoppe tandemspring

HAR DU FLERE GODE IDEER TIL AKTIVITETER VED RAINBOW BEACH?

IMG_3725 copy

Skriv en kommentar