5 vigtige ting at huske når du booker et cruise

Mange valg skal træffes når der skal bookes en cruise, og det er ikke kun destinationen der har betydning. Det er derfor ikke en ting man “bare lige” sætter sig ned og gør. Det er bedre at tage sig god tid og gøre det rigtigt.

IMG_0054

1. Hvor sejler i i land

Dette bør være altafgørende for jeres valg af rejse. Udvælg derfor inden afgang hvilke destinationer i ønsker at udforske, og sørg for at disse er med på listen over byer og områder, hvor jeres skib sætter anker. Sightseeing er en vigtig del af en krydstogt.

2. Vejrforhold

Vejret kan også have noget at sige i forhold til bestilling af en krydstogt. Når først du kender din destination bør du tjekke hvordan vejret normalt vil være i den ønskede rejseperiode. Hvis f.eks. i skulle ønske at tage til Australien skal i være forberedt på at de har højsommer i december og januar.

3. Faciliteter om bord

Der er stor forskel på krydstogtskibe. Både med størrelse og med faciliteter. Sørg for at finde et skib der lever op til dine forventninger, og giver dig mest muligt for dine penge. Husk at tjekke hvilke spisemuligheder der er om bord.

4. Valg af kabine

Tag dig god tid med at udvælge en kabine. Hvis du selv har muligheden for at vælge bør du først undersøge skibets indretning. Ønsker i at komme væk fra larm bør i undgå kabiner nær elevatorer og sammenføringer af gange. Spørg eventuelt rejseselskabet om hjælp til at finde kabiner der er mindre støjende.

5. Krydstogtskibets afgang

Det sker ofte at man skal ud på lidt af en køretur eller måske endda flyvetur for at komme frem til havnen hvorfra der er afgang med krydstogtskibet. Det anbefales, at man ankommer dagen før, så der er taget højder for eventuelle flyforsinkelser eller kø på motorvejen. Det ville være ærgerligt at misse skibet.

Skriv en kommentar