5 tips til at rejse som et par

Efter 7 måneders rejse i Australien med en hel del tosomhed, har Kris og jeg lært en hel del om at rejse som et par. Når man rejser afsted på ferie med den man holder af, er man somme tider nød til at minde sig selv om, at man ikke bare er afsted med en rejsepartner. Du er der sammen med en du holder af, så nyd ferien sammen, få slappet af, hold i hånd og indtag alle de romantiske øjeblikke sammen. Lad ikke ferien passere som om det blot var det sædvanlige hverdags trummerum. Vi har her samlet nogle tips der kan få jer startet.

par_ayersrock

1. Rejse præferencer

Dette er nummer et – få snakket ud om jeres forventninger i forhold til rejsestil. Hvornår skal i stå op om morgenen, hvor meget skal man ud og se i løbet af dagen og er det i det hele taget badeferie eller storbyferie? Bliv enige om hvad i gerne vil, og hold jer til planen.

2. Planlæg et budget

Det er også en fordel at snakke om budget således at dette bliver nogenlunde ligevægtigt. Forstået på den måde, at i bør have nogenlunde det samme rådighedsbeløb med på rejsen. Vil i spise ude hver aften og bo på et 5-stjernet hotel? Eller er det hjemmesmurte sandwich og hostel?

3. Undgå at teste din partner

En ting har vi med sikkerhed lært – at undgå at teste hinanden! Når man er ude og rejse, og særligt over længere perioder kan situationer hurtigt flyve op i en spids når man går op og ned af hinanden hele tiden. Sørg for at give hinanden plads og undgå for alt i verden at teste hinanden. Vær opmærksom på hvad der bringer din partner op i det røde felt og undgå det på resten af ferien. Ved at undgå disse gnidninger vil jeres ferie alt i alt være meget lettere for jer begge.

4. Sig undskyld

Til de gange hvor du alligevel kom til at teste din partner og i kommer op i en diskussion er det vigtigt at få talt ud om tingene. Der er tydeligvis noget der nager jer begge. Men husk for alt i verden at komme på talefod igen. Diskussioner og gnidninger på lange rejser kan ikke undgås, men lær hinandens grænser at kende og sig undskyld når du bryder dem.

5. Brug tid sammen

Det lyder måske dumt, for selvfølgelig er man sammen når man er på ferie. Men husk i øvrigt at bruge tiden på at snakke sammen og at være der sammen i øjeblikket. Vær tilstede og nyd at dette øjeblik kun handler om jer to.

HAR DU FLERE GODE RÅD TIL AT REJSE SOM ET PAR?

Skriv en kommentar