5 rejseminder for 2014

Det forgangne år har som sådan ikke været spækket med farverige destinationer, men vi ønsker stadig at lave denne liste som et overblik over året i rejser. Dette er en liste over vores rejser og rejseminder i 2014.

1. Faro

En hyggelig lille havneby ved Portugals sydkyst. Her var mulighed for at gå på slentreture i byens gamle bydel, eller man kunne tage på flere forskellige bådture, hvor man fik et indblik i Portugals fugleliv. Der var endda mulighed for at møde delfiner, hvis man var på besøg indenfor sæsonen.

faro

2. Skagen

I november var vi en tur ved Skagen, hvor vi fik besøgt nogle af de mest gængse seværdigheder som Grenen og Den Tilsandede Kirke. I november måned er der stort set tomt for turister i Skagen, og vi havde byen stort set for os selv.

skagen3

3. Lissabon

En storby, med liv i gaderne, smuk arkitektur, fantastiske udsigter og skøn mad. Afsæt god tid til at komme rundt i byen for at opleve alt hvad Lissabon har at byde på af kultur og seværdigheder.

saojorge_lissabon2

4. London

Det var mit 7. besøg i denne skønne by, og jeg fungerede derfor som City guide for Kris på turen. Vi fik set og genset nogle af byens største seværdigheder, og vi kom på flere af byens hyggelige markeder.

iStock_000056890216_Medium

5. Visit Danmark

I 2014 fik vi besøgt en del seværdigheder i Danmark såsom Mennesket ved Havet, Jellingestenene samt diverse forlystelsesparker, museer og naturområder.

esbjerg2

Save

Skriv en kommentar