5 populære hostels i Sydney

Uanset hvor du vælger at starte dit eventyr i Sydney, kan vi blot anbefale at du booker dit hostel hjemmefra. Herved får du mere ro på på din rejsen og du kan koncentrere dig om oplevelsen. Vi har her listet nogle af de hostels i Sydney der får de bedste anmeldelser i Sydney. Vi har selv besøgt 2 af dem.

wakeup

Wake up

Centralt beliggende på 509 Pitt Street. Dette hostel har fine og renlige værelser, et lille fælles køkken og et stort loungeområde i stueplan hvor du kan komme på internettet. Her udnyttede vi faciliteterne til jobsøgning, boligsøgning samt en rundtur i byen. Læs vores anmeldelse af Wake Up her.

Base

Dette hostel ligger på 477 Kent Street og bliver i almen tale også bare kaldt Backpackers. Her kommer du til et venligt miljø med en backpackerbar og et tons af backpackere. Vi har boet på base andre steder i Australien, og deres service har altid været god og giver en god base for dit ophold.

YHA

Der ligger flere YHA hostels i Sydney. Blandt andet ved Sydney Harbour, Bondi og Sydney Central. Sidstnævnte er beliggende på 11 Rawson Place. Dette hostel er det eneste 5 stjernede hostel i Sydney og har gode faciliteter såsom et stort brugbart køkken, en terrasse, pool, hyggeligt loungeområde med poolbord og meget mere.

World Square Hostel

Vi boede to uger på World Square Hostel i Sydney. Der var udemærkede forhold i forhold til hvad man kan forvente sig af et hostel. Vi valgte det pga beliggenhed og pris. Dog ville vi ikke vælge det igen, da køkkenet var meget beskidt. Læs vores anmeldelse af World Square Hostel her.

Bounce

Beliggende på 28 Chalmers St nær Central Station. I 2013 vandt Bounce prisen som det bedste hostel i Australien. Dette hostel har fået utroligt mange gode anmeldelser når det kommer til miljø, renlighed, faciliteter og beliggenhed. Bounce er både et hostel og et hotel på samme tid, da du har mulighed for at få et dobbeltværelse med tv, og du har mulighed for at få et delt hostelværelse som vi kender dem. Bounce har en lækker terrasse med udsigt ud over Sydney.

FORTÆL OS GERNE OM DINE OPLEVELSER MED HOSTELS I SYDNEY

Skriv en kommentar