5 gode burgere i Sydney

Vi smagte naturligvis på en del burgere i Sydney, og fandt en hel del gode af slagsen. I dette indlæg vil vi fortælle jer lidt mere om vores 5 favoritter. Vi har naturligvis ikke forsøgt at med alle burgere i Sydney, og der kan derfor være delte meninger om hvilke burgere i Sydney der er de bedste – dette er vores personlige top 5.

sydney_burger3

1. BurgerJoint (web)

Jeg var allerede solgt på deres koncept og anderledes indretning, og jeg vidste at vi måtte prøve burgerne herfra. Væggene var fyldt med store tegneserier, og indretningen var industriel. At burgeren så også var fantastisk god gjorde hele oplevelsen komplet. Dette var klart den bedste burger vi havde i Australien, og stedet kan klart anbefales. Du kan finde Burger Joint i Darlinghurst og Potts Point.

2. Grill’d (web)

Endnu en burgerkæde med et fedt koncept er Grill’d. De har hele 10 restauranter i Sydney, blandt andet ved Bondi Junktion, CBD og Darlinghurst. Hvad jeg rigtig godt kunne lide ved Grill’d er at de giver dig muligheden for at bestille miniburgere, med forskelligt indhold. De er så fine! Herudover kan jeg godt lide at det er tydeligt at de støtter gode formål og at de har en fed grafisk stil.

3. Moo Gourmet Burgers (web)

I Australien putter de avokado i mange af deres sandwiches og burgere, hvilket kun er til burgerens fordel, da den får en langt mere lækker og cremet konsistens. Men hos Moo burgers har de et rigtig stort udvalg af burgere med forskellige slags kød og det får helt munden til at løbe i vand når man ser menukortet igen. Du finder Moo Burgers ved Bondi, Coogee, Newtown, Manly og Crows Nest.

sydney_burger1

4. Burgerlicious (web)

Endnu en burgerrestaurant i Sydney med et stort udvalg af burgere. Konceptet skilte sig ud og var anderledes fra flere andre restauranter, og burgeren var meget god. Det var lidt en gourmet udgave af McD.

5. Hard Rock Cafe (web)

På Kris’s fødselsdag var vi en smut forbi Hard Rock Cafe, som jo er en international cafe du kan finde i alle de større byer rundt omkring i verden. Denne cafe var rigtig fint indrettet og med udsigt ud over Darling Harbour. Burgeren var også god, men ender på vores 3. plads.

sydney_burger2

Save

Skriv en kommentar