5 forskellige rejsetyper

At rejse er individuelt, og vi har alle hver især vores egne behov. Nogen har brug for afslapning mens andre skal have fart og spænding. Jeg spurgte nogle veninder om deres planer, og hurtigt bevægede vi os ud i vidt forskellige retninger. Jeg har her forsøgt at skildre nogle forskellige rejsetyper.

camping rejsetyper

Skov og bjerge

Tag på en skovtur med en af dine nærmeste – og tag helt derud hvor der ikke er nogen dækning på mobiltelefonen, sådan lød det fra en af mine veninder. Her var ønsket at komme væk fra det hele og at være i et med naturen. Det er en alternativ ferie med et lille telt og lejrbål, men man kommer hinanden ved og får frihed fra hverdagen. Planlæg evt en tur til Norge eller andre smukke områder med smuk natur i ren stilhed.

Campingferie

Den lød hurtigt på campingferie til Sydeuropa fra en anden veninde. Destinationen og ruten var ikke fastlagt, men med et barn på 8 år ville det være oplagt at vælge en børnevenlig campingplads med masser af aktiviteter. På campingferier kommer man hinanden ved. Få en snak med beboerne omkring dig, og deltag ved fælles arrangementer og du vil med garanti få en hyggelig tur med familien.

Danmark rundt

En tredje mulighed ville være at blive i Danmark. Her er der masser af sjove muligheder for børnefamilier. En tur i Lalandia og Legoland eller nogle andre forlystelsesparker er altid et hit. Giv jer tiden til at opleve Danmark – der er masser at give sig til, masser at se, og det bedste af det hele er, at det hele er inden for rækkevidde.

Storbyferie

Jeg selv og Kris tager i år på storbyferie, hvilket jeg personligt har det bedst med. Jeg slapper bedst af når jeg har noget for hånden, og ferien er ingen undtagelse. Jeg nyder at se og opleve ting på ferien, og storbyer er lige mig – så skidt pyt med at man render rundt og er lidt sommerbleg.

Roadtrip

Endnu en yderlighed er at gå all inn med en Roadtrip. En af mine veninder tager turen til USA hvor de vil leje en bil og kører rundt i en måned. Denne ferieform kræver at man tager sig tid til at opleve sine omgivelser, og derfor anbefales det at man har som minimum 2 uger for at få mest muligt ud af rejsen.

Der findes mange rejsetyper – men hvilken er du?

Skriv en kommentar