5 aktiviteter i Mackay

Vi hørte fra mange rejsende på vores vej, at byen Mackay på Australiens østkyst ikke var værd at besøge. Men vi trodsede de negative tanker, og tog turen herforbi. Byen er en typisk australsk by af opbygning, og er kendt som Australiens hovedstad for sukker, idet det er i dette område at en tredjedel af Australiens samlede produktion af sukker produceres.

IMG_3093 copy

Bluewater Lagoon

I de større byer langs Queenslands kyst er det ret populært med disse laguner, hvor de lokale kan slappe af og nyde det gode vejr og lidt hygge ved vandet. Vi var selv et besøg inde ved denne lagune, som var godt besøgt af særligt børnefamilier.

Botanisk have og Orkidehuset

Da både min mor og svigermor er vilde med orkideer, besluttede Kris og jeg at vi ville en tur ind forbi og se det omtalte orkidehus, som i og for sig er et stort drivhus med orkideer i alle farver. Husk dog at holde øje med åbningstiderne, da de kun har åbent i korte tidsrum.

Kunst og kultur

Blandt andet kan du besøge MECC, som er et center for underholdning i Mackay. Her finder du restauranter, shopping, et bibliotek samt et anerkendt kunstgalleri. Foruden dette finder du også underholdning i form af theater, musicals og koncerter. Herudover bliver der somme tider holdt arrangementer og events her.

Guidede ture

Der er naturligvis mulighed for at komme rundt på guidede ture. Blandt andet bør i tage et kig ind på Reeforest Adventure Tours. Blandt andet får i herigennem mulighed for at komme på en dagstur hvor i sammen med en guide går på udkig efter et af Australiens mest fascinerende dyr – platapus. Herudover kan du komme på en guidet tour i Mackay med dens mange World Heritage listede bygninger. Eller hvad med en guidet tour ud i nogle gamle sukker farme? Besøg Reeforest for mere info.

Dykning og snorkling

Er du lidt af en vandhund bør du klart tjekke nogle af de mange aktiviteter ud, som selskabet Keswick Underwater Adventures tilbyder. Herigennem kan i lære at dykke og komme ud og se dele af Great Barrier Reef. Dette er ikke et af de mest populære dykkersteder, og derfor kan priserne være mere fordelagtige. Besøg Keswick for mere info.

Skriv en kommentar