4 gode madoplevelser i Aalborg

I den Nordjyske hovedstad finder du naturligvis masser af gode spisesteder, og vi har været ude og prøve lidt forskelligt, og vi vil her fortælle jer om 4 af vores bedste madoplevelser i Aalborg.

Søgaards Bryghus

Et hyggeligt bryghus med god mad og lokal øl i store mængder. Hos Søgaards Bryghus finder du en restaurant, et bryghus og en pub – altsammen under ét tag. Restaurantens menukort var fyldt med retter med forskellige kødudskæringer, og det var derfor oplagt at vælge en ret med en god bøf, som passede perfekt til aftenens drikke – nemlig øl. For efter vores mening kan man ikke ud og spise på et bryghus uden at smage den lokale øl.

søgaard bryghus aalborg madoplevelser i Aalborg

aalborg søgaard bryghus 2 madoplevelser i Aalborg

 

Mortens Kro

Dansk smørrebrød når det er bedst. Vi fik en glimrende personlig betjening, da vi var inde forbi Mortens Kro til lidt frokost. Her fik vi serveret nogle lækre og smagfulde smørrebrød efter eget ønske. Retten var smukt anrettet på tallerkenen, og der var rigeligt med fyld på madderne, så du bør ikke gå sulten derfra.

Restauranten er indrettet stilrent og minimalistisk med hvide duge på bordene, og der er dækket op med vinglas, bestik og servietter til den helt store madoplevelse. Og vi var bestemt enige om, at de hos Mortens Kro formår at få klassiske smørrebrød til at blive en sand gourmet oplevelse.

aalborg mortens kro 2 madoplevelser i Aalborg

aalborg mortens kro madoplevelser i Aalborg

 

Fusion

Hos Restaurant Fusion i Aalborg er der lagt vægt på smukke anretninger og lækker gourmetmad, hvor der kæles for alle de små detaljer både når det kommer til smagsnuancer og servering. Vi fik en lækker 4 retters menu hvortil der blev serveret en passende vin til alle serveringer.

Du finder Restaurant Fusion på havnefronten i Aalborg, og du får dermed en fantastisk udsigt ud over Limfjorden og Aalborg i det fjerne, mens du kan sidde i ro og mag og nyde dit gourmet måltid. Restauranten har også et stort udvalg af sushi, som også kan bestilles som takeaway. Menukortet udskiftes løbende efter sæson, og herudover afholdes der forskellige arrangementer såsom vinsmagning og champagnesmagning.

aalborg fusion madoplevelser i Aalborg

aalborg fusion 2 madoplevelser i Aalborg

 

Kunsten

Hvorfor ikke nyde et lækkert måltid når du næste gang tager på Kunsten i Aalborg? Hos Kunsten finder du den fredfyldte lille cafe af samme navn, som serverer klassiske caferetter til gode priser. Et dejligt indbydende måltid der var en perfekt afslutning på vores besøg hos kunstmuseet Kunsten i Aalborg.

Kunsten madoplevelser i Aalborg

aalborg_kunsten 10 madoplevelser i Aalborg

Hvad er dine bedste madoplevelser i Aalborg?

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Aalborg af Visit Aalborg, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 Comments

Skriv en kommentar