3 smukke strande på Floridas vestkyst

Efter at have tilbragt 2 dage i forlystelsesparker blev det tid til at prøve noget nyt. Vi besluttede os for at komme ud og se nogle af de smukke strande langs Floridas vestkyst. Her er vores 3 favoritter.

Clearwater Beach

Denne strand lever helt sikkert op til sit navn. Vandet på stranden er klart og lækkert så man kan se ned på havbunden. Der er desuden ingen sten i strandkanten og vandet havde en helt tilpas temperatur, i forhold til at få sig en forfriskende dukkert. Stranden har kridhvidt sand og er fyldt med glade strandgæster. Du kan købe strandstole og parasol til $30. Denne pris falder i løbet af dagen.. Du finder stranden på een lille halvø nær byen Clearwater.

clearwater beach florida

Siesta Beach

På øen Siesta Key finder du en 8 mil lang strækning med straand. Der er særligt 3 gode strande på øen: Siesta Beach, Crescent Beach og Turtle Beach. Vi besøgte Siesta Beach, som er endnu en utroligt lækker strand langs Floridas vestkyst. Igen får du helt klart blåt vand og hvidt sand. Stranden var velbesøgt og alle strandsstole var godt bookede da vi ankom.

siesta beach florida

Naples Beach

Stranden er langt smallere end både Siesta Beach og Clearwater Beach. Til gengæld ligger den over en længere strækning – hele 10 mil. Strækningen er dog opdelt i flere mindre strande. Stranden er smuk og ikke nær så besøgt som de to ovenstående.

Naples beach florida

Af de 3 strande vil vi klart anbefale et smut ud forbi både Clearwater Beach og Siesta Beach. Naples er smuk, men den når ikke op på det samme niveau som de to andre.

KENDER DU FLERE SMUKKE STRANDE I FLORIDA?

1 Comment

Skriv en kommentar