3 oplevelser på Phillip Island

Så skal jeg ellers love for der gik turist i den på Phillip Island. En lille ø der er kendt for sin pingvin parade, men som også byder på rigtig mange andre spændende oplevelser. Da vi ankom til øen besøgte vi turistkontoret som havde forskellige billet-pakker. Vi valgte at tage en med entre til en lille farm, et koala reservat samt pingvin paraden ved solnedgang.

Churchill Island Heritage Farm

Vi startede med en tur på Churchill Farm hvor det hele var rigtig gammeldags med får, køer, høns osv. Der var forskellige “shows” alt efter hvornår på dagen man besøgte stedet. Vi kom om formiddagen og så fik vi æren af at deltage under malkningen af en ko. Og det var selvfølgelig os som besøgende der skulle gøre det, og jeg sprang til og gav en hånd.

Malke ko australien

Koala Conservation Centre

Derefter gik turen mod koalaerne, og her gjaldt det om at holde øjnene åbne. Men når først man spotter en så er de nemme og finde. Det lod til de fleste havde gemt sig højt oppe i træerne indtil der pludselig sad en lige foran os. Det er nu nogle søde små væsener selvom de sover næsten hele dagen.

koala

Pingvin parade

Dagens sidste attraktion var en pingvin parade. Når solen går ned kommer alle pingvinerne op på land for natten og det var et fantastisk syn. De var meget små og vejer kun 1kg. men de var fantastisk søde. Sørg for at komme om på forreste række – særligt hvis du har børn med – da disse pingviner er meget små og kan være svære at spotte efter mørkets frembrud. Man må desværre ikke tage billeder, da det skader pingvinerne med den store mængde af blitz. Desværre havde mange turister svært ved at forstå dette. Billedet her er fra Google.

pingvin parade

Skriv en kommentar