3 hellige seværdigheder i Faro

Kirker har nu aldrig været den store must see på min liste når jeg besøger fremmede destinationer, men alligevel endte vi i tre stk af slagsen i Faro. Flere af byens kirker er nemlig noget ganske særligt og er på “must see” listen blandt Faros seværdigheder.

Igreja do Carmo

Igreja do Carmo

Indgangen til Nossa Senhora do Carmo var ganske gratis, og der venter et smukt syn så snart du kommer ind i den store kirke.  Fra gulv til loft i kirkens kapel er kirkens inventar belagt med guld – et imponerende syn! Herudover har kirken et kapel der er noget ganske særligt. Murene er nemlig bygget op af kranier fra mere end 1000 munke. Dette kapel er beliggende lidt afsiddes, og du skal betale for at få adgang hertil. 1€ pr mand, men det er bestemt værd at se.

Faro Katedral

Vi havde hjemmefra læst at Faro Katedral var et besøg værd. Indgangen lød på 2€ pr mand hvorefter vi gik indenfor i lille have der tilhørte kirken. Kirken var bygget op af flere kapeller, der hver især hyldede forskellige helgener, og hvert kapel havde sit helt eget særpræg. Sidst men ikke mindst havde vi mulighed for at komme op i katedralens tårn hvorfra der var en udmærket udsigt ud over byen. Det var bestemt de 2€ værd.

Largo de S Pedro

En tredje kirke vi fik anbefalet var Largo de S Pedro. Endnu en imponerende kirke men meget lig de to andre. Udsmykningen er smuk og man kunne ikke undgå at blive imponeret over de små detaljer.

Skriv en kommentar