3 budgetvenlige ferieideer i Danmark

Det er ikke alle der har lyst til at skulle rejse til udlandet her i sommeren, og der kan være mange grunde til dette. Blandt andet spiller økonomien ofte ind i dette. Ønsker i at få en billig ferie herhjemme i Danmark, og at det stadig skal føles som en hyggelig ferie har jeg her et par alternative muligheder til den budgetvenlige ferie.

SAM_2193

Vær en lokal turist

Du tror måske at du har set det hele i din by eller dit nærområde, men faktisk viser det sig ofte, at der er masser af uudforskede områder. F.eks. fik jeg besøg fra en veninde fra Australien tidligere på året, der ønskede at se min hjemby Vejle. Dette satte mig straks i et dilemma da jeg ikke rigtig vidste hvad vi skulle se, og jeg udarbejde en liste over seværdigheder over ting vi kunne se i nærområdet. Og faktisk fik vi nogle rigtig gode dage med nye oplevelser for os begge.

Rejs regionalt

Tag på opdagelse i Danmark. Besøg et område eller en region, som du ikke har besøgt før og udvælg nogle attraktioner, som i ønsker at fordybe jer i. Ved ferier i Danmark er det vigtigt at i husker at book hotel eller lignende, for at få følelsen af at være af sted på ferie. Ved at tage væk hjemmefra på denne måde tvinger man sig selv til at slappe af, holde fri fra hverdagens gøremål og at se og opleve de omgivelser man er i.

Tag på camping

Endnu en budgetvenlig ide til din ferie i Danmark er at tage på campingferie. Medbring campingvognen og nyd den danske sommer og lokale turistattraktioner. Campingferie er oplagt hvis i rejser med mindre børn, og her er rigeligt med hyggelige aktiviteter for hele familien.

Skriv en kommentar