12 ting du måske ikke vidste om os som et par

Vi har tidligere skrevet et indlæg med 10 ting du måske ikke vidste om Rebecca og 10 ting du måske ikke vidste om Kris. Og nu er det på tide at vi lige røber lidt flere fakta og sjove anekdoter. Denne gang med 12 ting i måske ikke vidste om os som et par.

opdagelsedk

 1. VI MØDTE HINANDEN GENNEM ARBEJDET – Dengang arbejdede vi begge to i Bilkas Quickfood som et studiejob. Jeg stod for burgerne og Kris klarede pizzaerne. Vi begyndte dog først at date et år efter.
 2. VI HAR VÆRET KÆRESTER SIDEN 6. NOVEMBER 2004, hvilket svarer til mere end 12 år. Jeg selv var 16 år og Kris var 17. Det er jo Crazy!
 3. VORES FØRSTE KYS var på en cafe, hvor vi sad og ventede på, at dørmanden fra Crazy Daizy ville forlade døren så vi kunne snige os ind (ja vi var jo ikke gamle nok).
 4. VI ER BEGGE TO EKSTREMT BANGE FOR VAND – og du får os ikke til at dyrke en masse vandsport hvor vi risikerer at skulle dykke ned under vand.
 5. VI ER IKKE BEGEJSTREDE FOR FERSK FISK
 6. VI ELSKER SERIER – Derfor har vi pt ingen tv pakke, men bruger i stedet bare netflix eller andre streaming tjenester.
 7. VI BOR I HUS I VEJLE – vi har for ganske nyligt købt hus, og flyttede ind her tilbage i november, og har siden da haft gang i den helt store makeover.
 8. VI HAR BOET I 6 FORSKELLIGE LEJLIGHEDER – Det lyder af ret meget! Men vi startede med at flytte sammen tilabge i 2008 i vores første lejlighed, hvorefter vi kunne mærke at vi var nød til at bo hver for sig for en stund. Så flyttede jeg til Haderslev for at studere, hvorefter vi igen flyttede sammen et par måneder inden vi tog 7 måneder til Australien. Herefter fandt vi os igen en lejlighed, og denne gang boede vi der i snart 3 år.
 9. VI ELSKER DYR
 10. VI HAR EN KAT – Hun hedder Emma og hun har lige rundet de 9 år.
 11. VI ER BEGGE FØDT I 1987 – Kris er fra januar og jeg selv er fra december.
 12. VI ELSKER AUSTRALIEN – og vi drømmer om at komme tilbage dertil. Men næste gang skal det være med vores børn.

 

Har du nogen spørgsmål til os som par, eller individuelt er du velkommen til at spørge :-) Vi svarer gerne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 Comments

Skriv en kommentar