10 ting du bør medbringe på din roadtrip

Når man tilbringer en stor del af ferien i bilen er det super vigtigt, at man føler sig godt tilpas, og at man kan har hurtig adgang til de ting man skal bruge undervejs. Sørg for at organisere jeres bagage, og lav et system for hvor tingene placeres. Og husk selvfølgelig at medbringe alle de nødvendige roadtrip must haves. Her er 10 ting vi altid har med os.

kørsel_bil_roadtrip2

1. Kamera

Husk at medbringe et kamera og få dokumenteret din rejse. Fang de bedste øjeblikke – både de smukke landskaber, men også de sjove øjeblikke du vil få med dine medpassagerer undervejs.

2. Førstehjælpskasse

Det er en rigtig god ide at medbringe en førstehjælpskasse på turen. Heldigvis har man sjældent brug for den, men når du først får brug for den vil det vise sig at være guld værd. Sørg desuden for at din førstehjælpskasse er up-to-date. Dvs. at den skal genopfyldes så snart du anvender noget derfra.

3. Smartphone

Din telefon kan vise sig at blive et af de vigtigste værktøjer på din roadrip. Køb et taletidskort med ubegrænset internet og brug telefonens GPS til at finde frem, og brug Google til planlægning af ruten. Herudover kan du bruge din telefon til at booke hotel eller til at finde en campingplads. Sørg for at have en oplader med dig i bilen så telefonen altid er opladt.

4. Plastikposer

Du vil blive overrasket over hvor meget affald man kan samle sig på turen. Det er derfor praktisk at have plastikposer med i bilen. Du kan blot gemme de poser du har tilovers efter indkøb.

5. Kontanter

Det er en god ide at have kontanter med sig på rejsen. Der vil altid være steder hvor man ikke kan bruge sit dankort, og det er rart at have når du blot skal købe lidt snacks eller andre småting på vejen.

6. Pude og tæppe

Når man er afsted på en roadtrip bliver der hurigt kørt mange kilometer på vejene. Du og dine medpassagerer vil med sikkerhed blive trætte undervejs og have brug for at lukke øjnene ind i mellem. Det er særligt vigtigt at den der kører bilen er godt veludhvilet, så sørg for at skifte mellem at sidde bag rattet og med at tage en lur.

7. Musik

Opret en playliste hjemmefra med musik til turen. I vil komme til at tilbringe en del tid i bilen, og somme tider vil signalet til bilens radio være dårligt og skrattende – så sørg for at medbringe musik som underholdning.

8. Snacks

Undgå at køre på tom mave. Pak snacks som frugt, kiks oog vand. Sørg for at have en køletaske til de snaks der har brug for nedkøling, og hav en taske klar med de snacks, som kan ligge frit tilgængeligt.

9. Campingudstyr

Selvfølgelig alt afhængigt af om du overnatter på hoteller eller på campingpladser. Hvis du overnatter på sidstnævnte kan det være praktisk at have medbragt et telt, sovepose, lommelygte, et kogeplus, samt redskaber til madlavning. Selv hvis du overnatter på hotel kan det være en fordel at have nogle redskaber til madlavning med sig, således at man kan tilberede sine egne måltider i bilen undervejs. Herved sparer man mange penge på fast food og restaurant besøg.

10. Toiletsager

Sørg for at have dine toiletsager let tilgængeligt. Det kan være ting som tandbørste, solcreme, medicin, badeartikler og en deo. Det er rart at have disse ting lige for hånden, så du ikke skal stå og grave efter det i din kuffert hver eneste gang.

Skriv en kommentar