10 lande i Europa vi gerne vil besøge

Vi tikker konstant nye ting af på vores bucketliste, men samtidigt med bliver listen også bare længere og længere. Europa af fyldt med betagende lande der skal besøges, og selvom at vi allerede har besøgt en del, så er der stadig en masse Europæiske lande tilbage på vores bucketliste. Størstedelen af disse lande på listen er lande vi endnu ikke har besøgt, men vi har også taget lande med, som vi allerede har besøgt men stadig har en del der skal udforskes. Landene er nævnt i tilfældig rækkefølge.

lande_europa

 

1. Færøerne

En destination der står utroligt højt på vores bucketliste er Færøerne. Vi er meget betagede af den Færørske natur og dyreliv samt de små byer langs kysterne på det lille ørige. Det ser alt sammen så fredfyldt og idyllisk ud.

2. Finland

Vi har allerede besøgt Finland én gang, men på dette besøg var det kun Helsinki der var på dagsordenen. På denne bucketliste er det dog en helt anden agenda. Vi har nemlig et stort og brændende ønske om at kunne komme op og opleve Lapland i juletiden med alt lige fra nordlys og smuk natur til at besøge julemanden og hans værksted. Jeg er sikker på at det må give en helt fantastisk julestemning!

3. Frankrig

Af én eller anden grund har jeg aldrig været i Frankrig. Kris har været det flere gange med familien som barn, men nu har vi et fælles ønske om at opleve det sammen. Der er flere ting på dagsordenen når det kommer til Frankrig. Først og fremmest skal vi besøge byernes by Paris og opleve den romantiske stemning. Herudover vil vi gerne rundt i landet og smage lidt god vin eller opleve den franske natur samt hyggelige små byer.

4. Montenegro

På det sidste har Kris og jeg snakket en del om Montenegro, som virker lidt som en uudforsket perle der bare ligger og venter. Montenegro har alt når det kommer til smuk natur, historiske seværdigheder og gamle idylliske byer og vi har på fornemmelsen at Montenegro godt kunne gå hen og blive et populært rejsemål.

5. Island

Jeg havde en veninde der boede i Island i et halvt år med sin kæreste, og de kom hjem derfra med nogle fantastiske historier omkring deres oplevelser. Ved Island er det særligt den smukke natur der tiltrækker os.

atrejse

 

6. Kroatien

Kroatien har spændende byer som f.eks. Zagreb, Dubrovnik og Split, og for at være ærlig er det nok mest af alt kystbyerne der tiltaler os. Kroatien har nemlig en fantastisk kystlinje fyldt med smukke byer, og masser af bådture hvorpå du kan opleve de mange omkringliggende øer.

7. Grækenland

Vi har besøgt flere græske øer, men Grækenland er stadig på vores bucketliste da vi har et stort ønske om at besøge det farverige Santorini samt Mykinos og selvfølgelig og storbyen Athen. Og så vil vi naturligvis også gerne genbesøge Grækenland for den gode græske mad!

8. Italien

Vi har aldrig været i Italien som par, pg da slet ikke som familie, så vi har lidt et ønske om måske at komme en smut til Gardasøen på en rigtig badeferie, og denne ferie må gerne piftes op med et ordentligt skud af kultur i Italiens storbyer men bestemt også de smukke små kystbyer.

9. Schweiz

Vi har begge været i landet flere gange, men kun for gennemkørsel til det øvrige Europa. Og det er synd, for vi er overbeviste om at landet har masser at byde på særligt når det kommer til smuk natur og tyroler-stemning.

10. Norge

Igen er det naturen der betager os. Særligt har vi et ønske om at skulle opleve Trolltunga og Predikestolen, hvilket indbyder til lange trekking-ture i den norske natur, hvilket ikke just inviterer børnefamilier med klapvogn og bleskift. Vi afventer derfor lidt endnu med vores norske eventyr.

Hvilke Europæiske lande er på din bucketliste? Og hvilke lande kan du anbefale?

4 Comments

 • Island, Montenegro og Irland står høyt på min Europeiske bucketliste! Italia har blitt en favoritt de siste årene – men det kan kanskje ha med en liten lidenskap for god vin ;-) Jeg kan absolutt anbefale Norge – mitt favorittland når det kommer til fotturer. Det finnes mange barnevennlige fotturer, men de mest spektakulære fjellturene anbefales ikke for små barn.

  • Haha, ja den med vinen kan vi sagtens sætte os ind i :-)

   Jeg tror også at vi lige venter med de norske vandreture til når vi indgang er kommet lidt væk fra dette småbørns-ræs. Men så skal vi helt sikkert også afsted ;-)

   Tak for din kommentar!

   /Rebecca

 • Jeg er lige kommet hjem fra 10 dages camping i Island og kan absolut anbefale jer at tage derop. Naturen er så ekstremt smukt, og der er så uendeligt meget, man kan opleve. I næste måned går turen til Finland, hvilket jeg også ser meget frem til (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • Ja jeg har godt fulgt lidt med på sidelinjen med din tur til Island. Det ser utroligt smukt ud, så der er ingen tvivl om at vi skal forbi en dag!

   Hvor skal du hen i Finland?

   / Rebecca

Skriv en kommentar