10 gode danske rejseblogs 2018

Velkommen til endnu et indlæg med 10 gode danske rejseblogs, denne gang i en 2018 udgave. I år har det virkelig været svært at indsnævre feltet til kun 10 blogs, for der er virkelig kommet mange nye til. Og flere af disse blogs har tilmed en utroligt høj standard. Det lykkedes os dog at få listen kogt ned til 10 helt fantastiske danske rejseblogs, som vi mener bør få et skulderklap her i 2018. Vi håber at disse blogs kan inspirere jer alle til at rejse endnu mere, og til at finde ideer til nye spændende rejsemål. Nedenstående liste er i tilfældig rækkefølge.

Vi har som altid valgt at fokusere på nye blogs på vores liste, så i har mulighed for at få mest mulig ny inspiration. Se derfor også vores tidligere lister fra 2014201520162017, hvor i kan finde endnu flere gode danske rejseblogs. De 10 blogs på denne liste er udvalgt ud fra nogle kriterier, som er listet nederst i dette indlæg. Hvis du selv sidder med en rejseblog, som du mener der skal med på listen i 2019, så er du mere end velkommen til at fortælle os om bloggen nede i kommentarfeltet på dette indlæg, og så kigger vi forbi.

danmarks-bedste-rejseblog-2018

 

1. Opdagelse.dk

En rejseblog der omhandler at rejse med børn og livet i Italien da familien bag bloggen for nyligt har valgt at flytte til Italien med deres to små børn. På bloggen kan du finde alverdens tips og tricks til at rejse med børn og inspiration til nye destinationer. Du befinder dig allerede på rejsebloggen Opdagelse.dk, men vi vil opfordre dig til at klikke ud på forsiden og tage dig et kig rundt på vores blog. 

2. eRejs.dk

En blog skrevet af Alexander og Vicky, der har solgt deres lejlighed i Danmark og rejser rundt og ser verden. De er slow travellers, og ønsker at bruge længere tid på destinationerne. Parret er desuden også digitale nomader der får hverdagen til at køre ved hjælp af selvstændige virksomheder der drives online.

3. Backpackingtheworld.dk

Bloggen drives af et ungt par Mia & Steffan, der elsker at rejse jorden rundt med en rygsæk på ryggen. De har allerede skrevet om en masse spændende destinationer som Maldiverne, Thailand, Filippinerne og New Zealand, og i februar 2019 tager de atter ud på en backpackerrejse, som helt sikkert vil være værd at følge med på.

4. Adventurous Miriam

Adventurous Miriam er en blog skrevet på engelsk af den danske Miriam Risager. Bloggen omhandler rejser, og hvordan man kan leve det maximale liv, og Miriam guider dig til hvordan du kan tage springet og finde extraordinære oplevelser rundt omkring i verden.

5. Nord om bord

Alexander og Victoria er to rejseglade københavnere med lyst til at se hele verden. De sværger ikke til én rejsestil, men har prøvet storbyferier, backpackerrejser, charterferier og vandreture. De befinder sig bedst et sted mellem slum og luksus, hvor der er plads til privatliv uden at sprænge budgettet, og de deler ud af deres erfaringer i håb om at det kan inspirere andre til at tage ud på eventyr.

6. Tea Tougaard

Rejseblogger Tea Tougaard, er udenlandsdansker og lever et liv i Tyrkiet. Derfor kan du læse et væld af artikler om netop Tyrkiet og få inspiration og insidertips til de bedste oplevelser i det skønne land. Men selvom at hovedomdrejningspunktet er Tyrkiet og Alanya, kan du også finde artikler om alverdens andre destinationer.

7. Rejsestien

Bag Rejsestien finder du Christina og Simon, der elsker at rejse for at komme ud og opleve verden bag rattet af en scooter, vandrende i bjergene eller på street food markeder hos de lokale. På Rejsestien er konceptet at du får mere detaljerede informationer om spisesteder, aktiviteter mv., , så du kan mærke stemningen, og vurdere om det er noget for dig.

8. Webackpack.dk

En ny blog omhandlende backpacking skrevet af Lars, Kristian samt bidrag fra gæstebloggere. Skribenterne har selv stor erfaring med backpacking, og da de i sin tid skulle ud på deres første backpackingeventyr fandt de at informationen på nettet var tynd. Derfor er bloggens mål er at samle alle informationer på én uafhængig dansk backpacking side.

9. Eventyrlysten.dk

Bag rejsebloggen finder du den eventyrlystne Signe, der skriver om oplevelser i både ind- og udland. Hendes filosofi er at finde de mest budgetvenlige rejser der kan bringe en masse gode oplevelser.

10. Rejs dig lykkelig

Rejsdiglykkelig.dk skrives af Nikita, der elsker at rejse og drømmer om at kunne leve af det. Hun skriver om sine oplevelser rundt i Europa, Asien, USA og Afrika og inspirerer med guides og gode rejsetips.

 


 

Disse blogs er udvalgt ud fra følgende kriterier:
1. Bloggeren bag bloggen skal være dansk
2. Velskrevet indhold, der er relevant for læseren
3. Bloggen skal være opdateret for nyligt
4. Indholdet skal understøttes med gode billeder
5. Navigationen på hjemmesiden skal være brugervenlig
6. Hjemmesidens design skal være lækkert og indbydende

Læs også:
– 10 gode danske rejseblogs 2014
10 gode danske rejseblogs 2015
– 10 gode danske rejseblogs 2016
– 10 gode danske rejseblogs 2017

Er din rejseblog ikke på denne liste over gode danske rejseblogs? Du er mere end velkommen til at skrive et link til din rejseblog i kommentaren nedenfor – så vil den måske komme i betragtning til listen i 2019

8 Comments

Skriv en kommentar