Gode værktøjer

10 gode danske rejseblogs 2017

Traditionen tro udgiver vi igen i år en liste med 10 gode danske rejseblogs. Hvert år indtil nu har vi valgt at hylde de danske rejseblogs, som blomster op om ørerne på os, og aldrig før har der været så mange dygtige bloggere om budet. Vi har valgt at fokusere på nye blogs på vores lister, så i har mulighed for at få så meget ny inspiration som muligt. Husk også at se vores tidligere lister fra 201420152016, hvor i kan finde langt flere gode danske rejseblogs. De 10 blogs på listen er udvalgt ud fra en blanding af personlige præferencer samt nogle kriterier, som er listet nederst i dette indlæg. Her finder i vores bud på 10 gode danske rejseblogs 2017:

dansk_rejseblog

1. OPDAGELSE.DK

En blog der har været under stor forvandling gennem det seneste års tid, da det nu også er blevet en familie-rejseblog. Her finder du inspiration til destinationer i Danmark samt til fjerne kyster. Læs om alt lige fra tips til roadtrips i USA og Australien, til must see seværdigheder på den kommende feriedestination.

2. THE COPENHAGEN TRAVELER

Det er på tide at The Copenhagen Traveler havner på listen over gode danske rejseblogs. Bag bloggen finder i Regitse, der gennem de seneste år har skabt en niche inden for luxury travel, og rejser ud på luksuriøse destinationer i ægte jetsetter stil.

3. SARAH IN THE GREEN

Hvis du elsker at fordybe dig i smukke billeder af landskab og natur, samt levende rejseberetninger skal du tage en smut forbi Sarah Green.

4. TRAVEL JUNKIE

En blog om rejse og livsstil skrevet af Marianne. På Travel Junkie finder du masser af inspiration til kommende rejser samt nærværende indlæg der tager læserne med bag kulisserne.

5. AT REJSE MED BØRN

Nu hvor vi selv er blevet forældre har vi pludselig fået øjnene op for denne blog, der omhandler netop dette emne. Her finder du tips og pakkelister til rejser til eksotiske destinationer.

6.  HELLO FROM

Dette er en forholdsvis ny spiller i blogverdenen, men alligevel har de formået at gøre et godt indtryk. Bloggen er skrevet af Flemming og Kathrine, som har et godt kendskab til roadtrips i USA, storbyferie Berlin og meget mere.

7. EVENTYRSSTYRELSEN

Bliv taget med på eventyr i Asien, Nordamerika eller Europa med denne lille rejselystne familie, og lad dig inspirere til nye destinationer

8. SPANIENBLOGGEN

Elsker du også Spanien? Så er dette den helt rette blog for dig. På spanienbloggen finder du inspiration til destinationer, spisesteder og masser af tips til din rejse.

9. MISS WORLD

Står du foran at skulle tage på en rejse til Østen kan det anbefales at tage et kig ind på denne blog. Miss World har en forkærlighed for Sri Lanka, men skriver også om andre destinationer særligt i Asien.

10. HELLES UNIVERS

Den sidste blog der kommer med på listen er Helles Univers. Endnu en god blog, hvor du kan finde masser af inspiration til rejsen til både Danmark og udland.


 

Disse blogs er udvalgt ud fra følgende kriterier:
1. Bloggeren bag bloggen skal være dansk
2. Velskrevet indhold, der er relevant for læseren
3. Bloggen skal være opdateret for nyligt
4. Indholdet skal understøttes med gode billeder
5. Navigationen på hjemmesiden skal være brugervenlig
6. Hjemmesidens design skal være lækkert og indbydende

Bemærk at listen er i tilfældig rækkefølge

Læs også:
10 gode danske rejseblogs 2014
10 gode danske rejseblogs 2015
10 gode danske rejseblogs 2016

Er din rejseblog ikke på listen? Du er velkommen til at skrive et link til din rejseblog i kommentaren nedenfor – og den vil måske komme i betragtning til listen i 2018

Save

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Tea
  14. januar 2018 at 4:36 am

  Jeg skriver en rejseblog/ blog om at være udenlandsdansker.

  Jeg bor i Tyrkiet, og rejser derfra rundt og ser smukke Tyrkiet og mange af de omkring liggende lande. I 2017 var jeg blandt andet 8 gange på Cypern. I 2018 er planen Israel <3

  Håber i vil tage et kig på siden: http://www.Teatougaard.dk

 • Reply
  M. Fatih Dorumlu Christensen
  6. december 2017 at 10:01 am

  Hej. Jeg bliver glad hvis I kigger til min instagram rejserblog “fatihscatchoflife”

 • Reply
  Signe Anett
  13. november 2017 at 1:58 pm

  Godt initiativ at i danner et fællesskab om danske rejseblogs. Jeg er vild med det.
  Læg vejen forbi eventyrlysten.dk! Jeg er lige startet op på et nyt domæne (tidligere signeanett.dk), fordi jeg ønskede at gøre min blog mere bred og ikke så personlig. Derfor finder i ikke meget indhold endnu, men jeg har mange indlæg i ærmet. :)

 • Reply
  indiefamily
  15. august 2017 at 5:07 pm

  Som rejselysten familie hører vi ofte at vi må være gale at slæbe ungerne og os selv rundt i verden – hvad skal det nu til for? Vi holder dog fast, selvom vi har fået børn skal det bestemt ikke holde os fra at opleve verden – sammen. På vores nye rejseblog skriver vi om at rejse med børn, vi giver rejsetips og deler også gerne jeres bedste.

  P.t. rejser vi i Island og på USA’s østkyst.

  Fra april 2018 starter vi en 5 måneder lang jordomrejse med børnene. Vi skriver om drømmen, hvordan den bliver til virkelighed og selvfølgelig når vi er afsted.

  Sving meget gerne forbi http://indiefamily.dk

  Hilsen Morten, Sandra, Bertram og Hannah

 • Reply
  Jeppe Hostrup
  6. juni 2017 at 10:42 pm

  Hej Rebecca Line,
  Dejligt med en liste over rejseblogs, der er værd at følge. Læg gerne vejen forbi http://www.mandverden.dk og overvej, om den kan komme i betragtning til listen næste år :-)
  Vh Jeppe / mandverden.dk

 • Reply
  Kristoffer
  15. marts 2017 at 11:34 pm

  Jeg har netop startet http://palmtrips.dk som er en upcoming rejseblog.

 • Reply
  Spanienbloggen
  9. marts 2017 at 12:00 pm

  Hej begge to

  Opdager først nu, at min blog er med på jeres liste her. Sikke en ære. Det er jeg meget glad for. Tak for det, og tak for jeres blog også. Skønt at følge jer :-)

  De bedste hilsner og tak herfra

  Hanne

 • Reply
  Trine Handskemager
  8. marts 2017 at 9:38 pm

  Hej Rebecca og Kris,
  Har lige opdaget ved et tilfælde at Miss-World.dk er med på Jeres liste over 10 Gode Danske Rejseblogs i 2017.
  Det er en stor ære at modtage 1.000 tak for det 🙏🏼
  Mange hilsner Trine 💕

  • Reply
   Rebecca Line
   9. marts 2017 at 9:37 am

   Det var så lidt Trine :-)

 • Reply
  Hellofrom.dk
  7. marts 2017 at 11:45 pm

  Hej I to.
  Først og fremmest tusind tak fordi I har taget så godt imod os her i blogverdenen – det er virkelig fedt at mærke det “fælleskab”, der hersker indenfor rejseblogs.
  Vi kan især godt lide designet her på jeres blog og er superglade for at I har valgt at inkludere os på denne liste 😊

  • Reply
   Rebecca Line
   9. marts 2017 at 9:38 am

   Det var så lidt :-)

 • Reply
  Sarah Green
  5. marts 2017 at 1:16 pm

  Ihh tusind tak for at inkludere mig på jeres liste :) :)

  • Reply
   Rebecca Line
   5. marts 2017 at 2:28 pm

   Det var så lidt Sarah :-)

  Skriv en kommentar