10 gode danske rejseblogs – 2015

Nye blogs fødes mens andre blogs stille står i tørke. Det er realiteten for blogverdenen, og derfor har vi valgt igen i år at hylde de danske rejseblogs. Det har været utroligt hårdt at indsnævre listen til blot 10 rejseblogs i år, da vi vi på det sidste år er stødt på rigtig mange gode danske blogs. Vi har bedømt disse blogs ud fra personlige præferencer for hvad vi selv søger på blogs.

 

1. OPDAGELSE.DK

På rejsebloggen Opdagelse.dk finder du et varieret udvalg af indlæg omhandlende storbyferie i Europa, backpacking i Australien, tips til rejsen og meget mere. Bloggen er for dig der elsker at rejse.

2. VISIT FOOTBALL

Fodboldfan? Så er dette bloggen du skal besøge. Her finder du beretninger, tips og tricks til fodboldrejsen. En skøn og anderledes indgangsvinkel til en rejseblog for alle fodboldentusiaster.

3. ONTRIP.DK

Bag denne blog sidder en berejst familie, der tager dig med på opdagelse i hele verden. Læs denne blog, hvis du ønsker at at komme på eventyr verden over.

4. TRAVELAFOOT.DK

Endnu en skøn rejseblog. Denne er skrevet af Helle og Toni, der nyder en aktiv feriestil, og vi sluger indholdet råt. Desuden er deres blog er fyldt med smukke billeder fra fjerne destinationer.

5. OUT N ABOUT

En rejseblog skrevet af Katrine Dybkjær, hvor man kommer med på eventyr i hele verden. Hun har rejseberetninger fra bl.a. Australien og Grønland og skriver om de mere aktive ferieformer såsom vandring, cykling og backpacking.

6. HUSKPAS.DK

Denne blog giver en masse gode tips og inspiration til din rejse – særligt i Europa. Få gode råd med på vejen til hoteller, fly og smukke destinationer. Så husk passet.

7. BACKPACKERNE.DK

Er du på udkig efter tips til backpacker ferien, er dette stedet du bør starte. Find en komplet liste over rejseudstyr til rygsækken, eller find eksempler på rejsebudgetter til forskellige destinationer.

8. DAVID-SYLVEST.DK

Endnu en dansk backpacker-blog. Vi har i noget tid fulgt denne blog skrevet af David Sylvest, der skriver om sine backpacking eventyr verden over. Følg blandt andet hans backpacking i Australien.

9. AFTERGLOBE.DK

Vi kan godt lide det simple ved denne blog, der indeholder en dropdown menu med fire destinations muligheder: Asien, Caribien, Europa og USA. Herunder får du nogle skønne rejseberetninger om livet out n about.

10. REJSENTIL.DK

En god og informativ rejseblog, spækket med gode rejsetips, og nyheder fra rejseverdenen. Endnu en blog du bør følge her i 2015.

 

Disse blogs er udvalgt ud fra følgende kriterier:
1. Bloggen skal være skrevet på dansk
2. Velskrevet indhold, der er relevant for læseren
3. Bloggen skal være opdateret for nyligt
4. Indholdet skal understøttes med gode billeder
5. Navigationen på hjemmesiden skal være brugervenlig
6. Hjemmesidens design skal være lækkert og indbydende

Bemærk at listen er i tilfældig rækkefølge. Læs også 10 gode danske rejseblogs 2014.

Du er velkommen til at skrive et link til din rejseblog i kommentaren nedenfor – og den vil måske komme i betragtning til listen i 2016.

Save

26 Comments

Skriv en kommentar