10 gode danske rejseblogs 2016

Gennem de sidste par år er der virkelig kommet gang i de danske rejseblogs, der tidligere har været nærmest ikke eksisterede. Vi har igen i år udarbejdet en liste over 10 gode danske rejseblogs, som vi mener i bør holde øje med. Husk også at se vores lister fra 2014 og 2015.

De seneste år har det været et krav at bloggen har været skrevet på dansk, men i år har vi valgt også at medtage blogs skrevet på engelsk. Dette har vi valgt at gøre for at kunne anerkende ALLE de dygtige danske rejsebloggere derude. Her er 10 gode danske rejseblogs i 2016.

 

1. OPDAGELSE.DK

Bloggen er netop kåret til Danmarks bedste rejseblog 2016. Her finder du rejsebeskrivelser til destinationer i USA, Australien og Europa, anmeldelser af hoteller og seværdigheder, samt tips og tricks til rejsen.

2. DEPART DEUX

Bloggen skrives af parret Nikoline og Toke, der skriver om destinationer hvidt omkring, men også beskriver deres hverdagsliv i København. Bloggen har et behageligt overskueligt layout og nogle utroligt smukke billeder der lader dig inspirere til kommende rejser.

3. SHINIMICHI

En fantastisk nicheblog, hvor du kan finde inspiration til din kommende rejse i norden. Bloggen er skrevet på engelsk af de danske tvillingesøstre Sheena og Michelle, der i øvrigt tager nogle smukke billeder med masser af personlighed og kant.

4. A WORLD TO EXPLORE

Står du overfor et kommende solorejse eventyr er det denne blog du bør læse. Bloggeren Tine giver masser af gode råd til sine læsere med alt lige fra hvordan du vælger den bedste rygsæk til indlæg om forsikring, tyveri og visum.

5. FORSTADSNOMADE

Efter at vi selv har fået en datter er vi begyndt at læse flere familie-rejseblogs. Heriblandt er Forstadsnomade en af favoritterne.  Siden er nemlig fyldt med artikler, om det at rejse med børn.

6. DANISH ADVENTURER

Bloggen drives af Bettina Arknaes, der sammen med familien oplever verden. Her kan du finde forskellige rejsebudgetter, der kan hjælpe dig med planlægningen af din rejse. Du kan også læse mere om Bettinas jagt på at besøge UNESCO destinationer, hvor slutmålet er at opleve 200 stk.

7. DANSKE REJSEBLOGS

Denne blog er et samlingspunkt for danske rejseblogs. Her finder du blandt andet indlæg fra gæstebloggere og samarbejdspartnere og du finder Danmarks største linksamling med Danske Rejseblogs.

8. JUST BROWSING

En velskrevet blog af parret Nicolai og Malene. På bloggen finder du indlæg og tekster der går under kategorien “slow travelling”, hvilket betyder at man bruger længere tid på samme lokation, og får et bedre indblik i lokalbefolkningen. En god blog hvis du mangler inspiration til destinationer i Asien.

9. CAMMI

En kombineret rejse- og livsstilsblog skrevet af Camilla. Her finder du tips til rejsen samt til hvordan du holder dig sund og skøn, med anmeldelser af skønhedsprodukter samt et indblik i hendes hverdag.

10. KATRINE AHLE

Bag bloggen finder du Katrine, der skriver levende rejseberetninger direkte fra lokationen. Læs om hendes oplevelser i Thailand, USA og Scotland, eller fin inspiration til rejsen på hendes bucketlist.


 

Disse blogs er udvalgt ud fra følgende kriterier:
1. Bloggen skal være skrevet på dansk. I år skal bloggeren bag bloggen blot være dansk
2. Velskrevet indhold, der er relevant for læseren
3. Bloggen skal være opdateret for nyligt
4. Indholdet skal understøttes med gode billeder
5. Navigationen på hjemmesiden skal være brugervenlig
6. Hjemmesidens design skal være lækkert og indbydende

Bemærk at listen er i tilfældig rækkefølge.
Læs også 10 gode danske rejseblogs 2014 og 10 gode danske rejseblogs 2015.

Er din rejseblog ikke på listen? Du er velkommen til at skrive et link til din rejseblog i kommentaren nedenfor – og den vil måske komme i betragtning til listen i 2017

Save

Save

Save

18 Comments

Skriv en kommentar