10 aktiviteter og seværdigheder i Cala D’or og omegn

Cala D’or er en smuk ferieby og en oplagt destination til den næste charterferie. Byen byder på sol og strand men også flere gode aktiviteter og seværdigheder i nærområdet. Læs også vores guide til charterferie, og om vores oplevelse i Cala D’or. Her kommer 10 aktiviteter og seværdigheder i Cala D’or og omegn.

Cala D'or strand

1. Tag på stranden

Cala D’or har flere sandstrande der er værd at udforske. Strandene er placeret i smalle bugter med klippevægge på begge sider, hvilket er ret atypisk – men betagende. Det er nemt at komme til og fra de forskellige strande, der ligger som perler på en snor. Så medbring badetøj, solcreme og håndklæde til en hyggelig dag på stranden.

2. Drypstenshule

På Mallorca finder du mere end 300 drypstenshuler. Blandt andet har de også Europas største drypstenshule: Dragegrotterne. Denne drypstenshule ligger nær byen Porto Cristo og er en af Mallorcas største attraktioner. du får rig mulighed for at se grottens mange facetter, og du ender op nede foran en underjordisk sø (Europas største), hvor et lille orkester vil spille dig lidt klassisk musik fra nogle oplyste både. Utroligt fascinerende.

3. Spis spansk tapas

Man kan ikke tage til spanien uden at give sig i kast med autentisk spansk mad, og her kommer du ikke udenom spanske tapas. Og husk endelig også at bestille lidt Sangria.

4. Gå en tur ved marinaen

En anbefaling til en hyggelig gåtur vil klart være at tage et smut forbi marinaen, som ligger centralt i byen. Gå en slentretur rundt på marinaen og se på de mange flotte både, mens du drømmer dig ud på verdens have. På marinaen finder du også lidt shoppingmuligheder og masser af gode restauranter.

5. Tag på en bådtur langs kysten

Du skylder dig selv at tage på en bådtur langs kysten, som byder på udsigter der er et postkort værdigt. Bådturene er vældigt populære og fragtede os fra bugt til bugt, hvor der var mulighed for af- og påstigning. Vi sejlede fra Cala Ferrera til Cala Barca og på denne strækning var det bedst at sidde i bådens højre side hvis man skulle fange et godt billede af kystsstrækningen.

Cala D'or sejltur

6. Udforsk byen

Byen Cala D’or skal naturligvis også udforskes. Foruden marinaen findes der nogle hyggelige shoppinggader som du finder i området ud for Cala Gran. Der er også flere shops der sælger souvenirs, badetøj og oppustelige badedyr. Så der er både noget for badegæster og de shoppelystne.

7. Tag i forlystelsespark

Der er også mulighed for at finde flere forlystelsesparker i nærheden af Cala D’or. Du kan blandt andet finde Katmandu Park, Marineland, Palma Aquarium og Western Water Park. Altsammen nogle parker der med sikkerhed vil fornøje børnefamilier.

8. Besøg på en vingård

Vi fik en guidet tur på en lokal vingård ved navn — Oliver. Her blev vi taget med ind i produktionen og fik et indblik i processen om at udarbejde en vin. Vi sluttede touren af med en omgang vinsmagning, hvor der blev budt på en hvidvin samt 2 rødvine.

9. Spil golf

Mallorca er en fantastisk destination for golfspillere. Vejret er godt, og golfbanerne står smukt og grønt.

10. Shopping i Palma

Palma er den største by på Mallorca med ca 400.000 faste indbyggere. Byen byder derfor også på gode shoppingmuligheder og en god atmosfære. Der er ca 50 minutters kørsel til Palma fra Cala D’or, og det koster typisk omkring 70€ med en taxa hertil.

 

Se også en kort film fra vores besøg i Cala D’or

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Cala D’or af Primo Tours, men alle meninger er vores egne

Save

2 Comments

 • Hej,
  Super hjemmeside :-)
  Vi skal bo på samme hotel som i besøgte i 2016.
  Havde i barn med daværende tidspunkt, hvis ja hvordan var oplevelsen?
  Ligeledes hvordan var jeres indtryk af Ferrara Beach Hotel?
  Pft/

  • Hej Lars – Tusind tak :-)

   Vi havde ikke børn med på denne rejse, men vi kan sagtens forestille os at tage dertil med børn en anden god gang. Et super hyggeligt hotel med to pools og en hyggelig betjening. Man skal blot ned af en halvstejl bakke for at komme ned til strand og centrum, men ellers virkede det hele meget børnevenligt ;-)

   Jeg mindes at der også var en legeplads på vej ind mod byen, og at jeg fandt et sted med minigolf. Så der er masser at give sig til i selve Cala D’or foruden alt det der også nævnes her i indlægget.

   Rigtig god tur :-)
   Rebecca

Skriv en kommentar